1. Bekende namen in Area 51

Bekende namen in Area 51

Midway Games heeft vandaag een aantal bekende personen aan hun spel Area 51 weten te binden. X-Files acteur David Duchovny en de controversiële zanger Marilyn Manson zullen namelijk hun stem aan het spel lenen.

Chris Vrenna, Nine Inch Nails, werd eerder al aan het ontwikkelteam toegevoegd maar dan als producent. David zal in het spel de rol van Ethan Cole vertolken, een Special Forces-agent die gespecialiseerd is in giftige stoffen. Manson neemt op zijn beurt de stem van een ruimtewezen op zich. De marketing leider van Midway zei er ook nog iets over:

"Today's top games must deliver a complete and engrossing entertainment experience. By utilizing the voice talents of some of Hollywood's most recognizable names combined with stunning graphics and sound, Area 51 will deliver a polished experience in all phases on par with the best games available."

Verwacht binnenkort meer informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Staat lekker aan gegeven. PS2 nieuws platform XBOX. Of is het een MUL titel

 • waar kan ik iets vinden over het verhaal van area 51?

 • Je kunt op de InsideGamer pagina kijken (klik op het woord Area 51 aan de linker kant) of ga naar www.midway.com  @MisTicMac het is een XBX/PS2 spel. Daarom is dit Multi platform nieuws. Als productinfo kunnen wij echter maar één code invoeren. Ditmaal heb ik dus die van de Xbox gedaan maar als je gaat zoeken dan is er ook één van de PS2.

 • area 51 is een chill skatepark ja..

 • ziet er wel erg cool uit.

  fps zien er op de xbox toch altijd wel het beste uit.

 • David Duchovny heeft toch wel een saaie stem IMO. En hij komt precies niet meer aan de bak als acteur.  Vorige games ware X-Files Resist or serve en ook XIII…

 • Awesome, deze game ga ik toch kopen. Ik ben een grote fan van Mansen, ik ben benieuwd hoe zijn bijdrage zal uitpakken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren