1. Eidos plant nieuwe delen Thief en Deus Ex

Eidos plant nieuwe delen Thief en Deus Ex

Hoewel het er niet al te best uitziet voor Eidos blijven ze toch bezig met het plannen en ontwikkelen van spellen. Voormalig president van Eidos, Rob Dyer, wist in een interview te melden dat er een nieuwe Deus Ex en een nieuwe Thief komt. Voor Deus Ex wordt het het derde deel, terwijl de nieuwe Thief in een moderner jasje zal worden gestoken.

"Deus Ex: Invisible War was a good game with solid reviews, but not enough people bought it. We'll fix that in the future. There definitely will be a Deus Ex 3. People want another Thief, too. We'll make that series more modern, though. The medieval thing's run its course."

Daarnaast vertelde hij dat Eidos de komende jaren voor zoveel mogelijk systemen zal gaan ontwikkelen. Hoelang Eidos echter nog zal voortbestaan is nog maar de vraag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Vraag me af waar ze dan heen willen met Thief. Om het nu in heden (Splinter Cell) af te laten spelen zou ook vaag zijn imo. En in de verre toekomst slaat al helemaal nergens op…

 • hier benk al lang weg van…beter dat dr vervolgen komen

 • stom dat er vervolgen komen, ze moeten eens wat nieuws maken, kan je net zo goed een uitbreiding uitbrengen

 • Klinkt wel leuk maar denk niet dat eidos het hierzo wel mee red!

 • Termi, The medieval thing's run its course. Dus niet in het heden.

 • Deus Ex en Thief zijn erg goede games, maar ze kunnen niet heel eidos op hun schouders dragen. Laat het maar lekker faillit gaan, de teams achter deze spellen vinden zeker wel een nieuwe geldschieter.

 • Great, nog meer crap.

 • Ik wacht op Soul Reaver 3 waarom zeg Eidos daar helemaal niks over.  Wat dacht je van Soul Reaver 3: Defiance ? Die is al lang uit hoor… Als je de twee vorige delen gespeeld hebt moet je deze zeker een keer gaan checken.  Thief 3 heb ik voor op de Xbox. Juist die 'medival thing' maakt die game zo cool. Ik hoef geen Thief dat zich afspeelt in het heden, laat staan in de toekomst.


 • Dat van thief is echt een goede zaak, ik heb deadly shadows laatst voor mijn xbox gehaald, een te goed spel… ik twijfel of dit overtroffen kan worden, maar we zullen zien :)

 • ik vond het jammer dat ze bij deus ex 2 het hele rpg element er zo'n beetje uit hadden geflikkerd. in deel 1 verkende ik altijd het hele level opzoek naar geheime plekken en missies zodat je weer wat experience points kreeg. dat waren nog eens tijden:)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren