1. Nieuwe PlayStation 2 data

Nieuwe PlayStation 2 data

Onlangs brachten we al een “officieel“ Sony lijstje met release data, nu kregen we te horen dat die niet juist waren. De data waren al ietwat vreemd maar alles wees erop dat de informatie rechtstreeks van Sony zelf kwam. Vandaag kregen we echter een bericht van Linden & Barbosa, het pr-bureau van Sony PlayStation in Nederland, met de juiste data. Hieronder vind je de rectificatie, gelukkig is ook Jak 3 aanwezig.

EyeToy: Chat

DJ – Decks & FX

Time Crisis: Crisis Zone

Jackie Chan Adventures

Sly Raccoon 2: Band of Thieves

Singstar Party

This is Football 2005

Ratchet and Clank 3: Up Your Arsenal

EyeToy: Play 2

Killzone

The Getaway: Black Monday

Gran Turismo 4

WRC 4

Jak 3

eind september

10 september

17 september

10 oktober

oktober

eind oktober / begin november

oktober

oktober

november

november

november

november

november

december

We mogen er toch wel van uitgaan dat deze, minder specifieke, cijfers kloppen. We bedanken Richard Borgman van Linden & Barbosa voor het verstrekken van de juiste informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • He he, Sony gooit alles in november in de strijd tegen Halo 2, al zijn het allemaal top games zal geen van de 5 kunnen tippen aan Halo 2.

 • nja, toch niet zo spectaculair vind ik. Wel een paar mogelijke en zekere toppers.

 • kweet nog niet zo zeker :/

 • ik ook niet :|

  verder mooi lijstje in november, rest is niks.

 • @ Sylvano:  Nope

 • domme rommel

 • Ik krijg een mail van Linden & Barbosa dus dat zal wel kloppen… Misschien zijn ze overgestapt of iets dergelijks.

 • We zullen zien welke van de 2 beter is in december aan: aantal spellen verkocht/aantal consoles verkocht.  En dan weet ik (bijna) zeker dat halo 2 een hoger percentage heeft.

 • andere setting, andere console, andere opzet, zoek het maar uit ik koop killzone en halo2 gewoon beiden! denk trouwens dat halo voor de xbox een grote impact heeft alleen niet zo groot als gran turismo 4 voor de ps2 die game is denk ik net ff wat grootser…

 • Killzone is bruut!

  Dat wordt dé knaller samen met GT4.

 • HALO de settings doen mij nix. Aliens, monsters etc.. geef mij maar meer "mensachtige" figuren, veel leuker om te doden :) Ik ga voor killzone

 • Ik vind Halo en Killzone niet te vergelijken hoor. Het zijn allebei fps en ze hebben een futuristische sfeer maar Killzone is bijvoorbeeld veel donkerder. Bovendien vecht je tegen mensen / soldaten en niet tegen aliens. Maar jah. Ik vind FIFA ook beter dan The Sims :P.

 • Ik vind Halo en Killzone niet te vergelijken hoor. Het zijn allebei fps en ze hebben een futuristische sfeer maar Killzone is bijvoorbeeld veel donkerder. Bovendien vecht je tegen mensen / soldaten en niet tegen aliens. Deze twee games zijn echt wel te vergelijken. Zoals je al zei zijn het twee fps'. Alleen omdat Killzone ietsjes donkerder is, betekent niet dat je de games niet kunt vergelijken. Of je aliens kapotknalt of mensen doodschiet, dat maatkt ook niks uit. Concept is hetzelfde.  Silent Hill en Resident Evil zijn ook totaal anders, maar toch kun je ze met elkaar vergelijken. We zullen zien welke van de 2 beter is in december aan: aantal spellen verkocht/aantal consoles verkocht. Dus als Halo 2 beter dan Killzone verkoopt, betekend het ook dat Halo 2 een betere spel wordt? O_o  Fifa verkoop ook beter dan Pro Evolution soccer, betekend het dus dat Fifa beter is? NEE!  Dit lijstje ziet er imo best wel goed uit.
 • Ik heb alle onzinnige (fanboy) reacties nu gedelete. Hou het netjes en hou je fanboy praat voor je aub. Niemand vind dat leuk en bovendien onderbouwen jullie je mening niet…

 • iig een lijstje waar je mee mag thuis komen, of al deze spellen de verwachtingen echter waarmaken is nog maar zeer de vraag.

 • @ Terminator  Eindelijk is iemand die actie onderneemt tegen die zeurende fanboys. Hoevaak ik dat niet heb moeten lezen. Heel deze site puilt ervan.  Ontopic: Ik kijk wel welke spellen ik ga halen van dit lijstje. Zitten wel goeie games tussen, je moet er gewoon van houden. Ik vind killzone geen spel voor mij, t is mijn type game niet. Misshien dat ik em ga halen als ie goedkoper is gworden en is uit test of deze hype de moeite waard is. Wanneer is de review van killzone hiero?


 • Evene voor de duidelijkheid, Linden Barbosa stuurt altijd die leuke schijfjes gratis naar je toe namens bijvoorbeeld Electronic Arts :-D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren