1. Steelpad S&S Gaming Pad

Steelpad S&S Gaming Pad

Een paar jaar terug waren er alleen nog maar de standaard muismatten. Sommigen waren misschien wat beter dan anderen maar hier werd vrijwel niet naar gekeken. Toen gamen echter een serieuzere zaak werd door de komst van grote eSports toernooien, kwam hier verandering in. Top spelers gingen op zoek naar de perfecte muismat, zodat ze hun prestaties toch nog een traptree hoger konden leggen. Het Deense Soft Trading zag hier geld in en bracht als eerst de Icemat (een muismat van glas) op de markt. Later volgden er ook nog verschillende Steelpads. Vooral de laatste variant van deze Steelpad was een groot succes, en reden genoeg om natuurlijk weer een nieuwe te maken.

Deze nieuwe Steelpad is de S&S;, wat staat voor Steel & SK. SK staat weer voor Schroet Kommando, één van de beste teams ter wereld. De muismat is gemaakt naar aanleiding van tips van dit team en is dus daarom perfect voor het spelen van spellen. Het eerste wat opvalt aan de Steelpad S&S; is de grote, de mat is namelijk 32 centimeter breed en 27 centimeter lang. Het grootste voordeel hiervan is dat je vrijwel nooit van je mat af zal raken, iets wat bij de wat serieuzere spelers onder ons regelmatig het geval is met andere matten. De oppervlakte is vrijwel hetzelfde als die van zijn voorganger, de Steelpad 4S. Dit is een oppervlakte van plastic die net niet helemaal glad is. Hierdoor glijd alles wel eenvoudiger maar heb je toch de nodige grip. De onderkant is grof en zelfs een beetje plakkerig, hierdoor verplaatst de mat zich niet snel ongewenst.

In tegenstelling tot voorgaande Steelpads en veel andere gaming gerichte muismatten werkt de Steelpad S&S; met alle muizen, en niet slechts met een bepaald aantal. Echter zijn de muizen van Logitech en Microsoft wel aangeraden, simpelweg vanwege het feit dat dit de beste muizen op de markt zijn. Bij deze mat worden ook surfers geleverd. Dit zijn kleine plastic stukjes die onder op je muis gaan. Wanneer je deze mat koopt, kun je kiezen welke surfers je er bij wil: die voor de Microsoft muizen of die voor de Logitech muizen. Beide hebben namelijk een verschillende vorm. Om de waarde van het totale pakket van de Steelpad S&S; te verhogen zit er ook een klein tasje bij waar de mat en je muis in kunnen zodat deze makkelijker mee te nemen is. De Steelpad S&S; is de beste gaming muismat op de markt, maar is alleen daadwerkelijk het kopen waard voor spelers die heel serieus spelen en van elk voordeel voorzien moeten zijn.

Eindcijfer: 8

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • zonde van je geld, ik gebruik helemaal geen muismat.

 • Als ik op de pc speel , dan gebruik ik meestal geen mat .

  Maar wat moet deze kosten ? (ongeveer)

 • ik gebruik wel een mat maar zoiets speciaals koop ik niet

 • Ghehe nice.

 • www.steelpad.nl - steelpad.com

 • Ik heb wel een steelpad en ben dik tevree ermee =)

 • ik hou het wel bij me func surface, die is nog steeds perfect.

 • Maarja net alsof dit nieuw is stond een maand geleden ook al op verschillende Counter-Strike site's

 • IceMat 2nd edition!!!!!!!!!! (2e editie is groter qua oppervlak) das een Gruwelijke mat!!!!!

 • Nou ik heb een scrollmuis ik heb niet eens mat nodig!!!!!!

 • Scroll muis rullez!!

 • tuurlijk ik hbe ook scroll muis zijn wel zo fijn:D rullezzz dus:D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren