1. Wideload Games vindt uitgever

Wideload Games vindt uitgever

Het voor ons redelijk onbekende Wideload Games, opgericht door voormalige Bungie-hoofd Alex Seropian, heeft een uitgever gevonden. Onlangs maakte het bedrijf bekend in zee te zijn gegaan met het eveneens niet erg bekende Aspyr Media. Aspyr is echter wel de leider als het aankomt op Mac-gebied.

Aspyr beheert zestig procent van de Mac-industrie en heeft al vijf muziek albums en drie onafhankelijke films uitgegeven. Het eerste spel van Wideload zal 2005 voor zowel de PC als Mac en Xbox uitkomen. Aspyr heeft nog geen ervaring met het uitgeven voor de Xbox maar Wideload Games was toch zelfverzekerd:

"Aspyr has experience in a lot of different areas, besides just games. They have a music publishing business, which is gonna have a cool affect on what we're doing."

Over het eerste spel is vreemd genoeg nog eigenlijk niets over bekend behalve dan dat het een spectaculaire ervaring word die op de Halo-engine draait.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dom dat die gast is weg gegaan bij Bungie zegt. Had ie nu een leuk salaris kunnen verdienen, maar hij kiest ervoor om zijn eigen wazige en crappy ontwikkelaar te beginnen. Ach jah. Somebody's got to do it.

  • Aspyr is toch Nederlands?

  • Geen idee maar volgensmij niet hoor. Kan best.

  • @Terminator: Hoe weet jij dat het crappy wordt? Voor Halo bekend was vond jij Bungie misschien ook crappy dan? En ik weet niet of hij wel zelf bij Bungie weg gegaan is hoor, misschien is hij gewoon eervol ontslagen of zo…

  • Als er nauwelijks info over je bekend is. Er word nooit over je gesproken op fora/bladen en je eerste game is nog helemaal gehuld in het duister terwijl ie al aardig snel uitkomt. Ja. Dan vind ik het bedrijf zijnde maar een beetje crappy.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren