1. Power Unlimited Gameplay 2004

Power Unlimited Gameplay 2004

11 en 12 september is het dan eindelijk weer zo ver. Het grootste game-evenement van de Benelux, de Power Unlimited Gameplay 2004, vindt dan plaats in de Utrechtse Jaarbeurshallen. InsideGamer werpt alvast een blik vooruit en vertelt wat je kunt verwachten.

De grootste publiekstrekker is natuurlijk de mogelijkheid om tientallen spellen te spelen die pas maanden later in de winkel te verkrijgen zijn. Ongeveer alle grote titels die op de E3 te zien waren en binnen niet al te lange tijd uitkomen, zullen speelbaar zijn op de Power Unlimited Gameplay 2004. Om wat voorbeelden te noemen: Halo 2, Killzone, Legend of Zelda: The Minish Cap, Metroid Prime 2, Outrun 2, Paper Mario 2 en Ratchet & Clank 3 zullen allemaal in speelbare vorm aanwezig zijn. Ook de Nintendo DS en Sony PlayStation Portable zullen te bewonderen zijn met een aantal speelbare titels. Daarnaast zal er de nieuwste hardware op PC gebied tentoongesteld worden om een indruk te krijgen van de laatste nieuwe technische wonderen. Tenslotte zullen de nieuwste trailers op een enorm Tv-scherm getoond worden. Al met al dus een ideale mogelijkheid om eens een kijkje in de nabije toekomst te nemen.

Naast gloednieuwe spellen zijn er ook nog een aantal al uitgekomen spellen te spelen in de verschillende competities op de verschillende systemen. Er zullen tevens een aantal LAN’s beschikbaar zijn om aan mee te doen. De beste spelers van Nederland zullen ook van de partij zijn en zullen zelfs demonstraties geven. Ook is er de mogelijkheid hen uit te dagen om je vaardigheden eens echt op de proef te stellen. Daarnaast zul je ook op old-school systemen zoals de SNES en Saturn herinneringen van weleer op kunnen halen.

Natuurlijk is er ook de spectaculaire uitreiking van de Power Unlimited Game Awards. Om te bepalen welke spellen, systemen, accessoires en winkels er met deze prijzen vandoor gaan, kun je hier je stem uitbrengen.

Verder zullen er verschillende kraampjes zijn waar je tweedehands (retro) spellen kunt aanschaffen en is er de mogelijkheid vragen te stellen aan verschillende ontwikkelaars en uitgevers uit binnen- en buitenland. Met hulp van enkele ontwikkelaars kun je zelfs je eigen spel maken. Natuurlijk mogen de boothbabes, karakters en ladingen goodies die je in je schoot geworpen krijgt niet ontbreken. Het lijkt er dus op dat de Power Unlimited Gameplay 2004 een geslaagd evenement zal worden voor iedereen die computer –en videospellen een warm hart toedraagt.

Kaarten voor de Power Unlimited Gameplay 2004 zijn nog steeds verkrijgbaar bij de Free Record Shop en Ticketbox maar de tijd dringt. De prijs voor een losse kaart bedraagt €12,50 en een combi om beide dagen dit evenement te kunnen bijwonen kost €19,50. Bovendien kun je met je kaartje €10 korting krijgen op een Plantronics headset bij de Free Record Shop. De Jaarbeurs Utrecht is gelegen aan de achterkant van winkelcentrum Hoog Catherijne en is makkelijk bereikbaar met de trein. Zaterdag openen de deuren om 12.00 uur en is het de bedoeling dat de hal om 21.00 uur sluit. Op zondag gaan de deuren om 11.00 uur al open, maar duurt het festijn slechts tot 18:00 uur.

We horen dat de PU Gameplay alweer bijna uitverkocht is, dus de mensen die willen gaan, zullen op moeten schieten! Wil je geen geld spenderen aan een kaartje, doe dan mee aan onze prijsvraag waarin we vijfmaal twee kaarten weggeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Zozo… heb geen geld voor kaartjes, dus ik doe maar mee met die prijsvraag. ;)

 • Ds en psp met speelbare titels! Wow man mij dag kan niet meer stuk! Ik kan niet wachten tot ik er heen kan.

 • Eerst wilde ik er graag naartoe.. maar nu ik zie welke games er tot nu toe komen.. maakt t me niet zoveel uit dat ik er niet naartoe kan gaan..

  Hopelijk volgend jaar wat interessanter.. want dit zijn niet echt mijn favo games waar ik naar uitkijk.. enige interessante vind ik: Medal of Honour: Pacific Assault, FIFA 2005, NFSU2 en GTA:SA  BurnOut3 heb ik dan al een paar dagen in mijn bezit..

 • DS, PSP, Fable en Halo 2…… GEWELDIG :D

 • wtje..die spotlights op die foto zijn wle erg mooi:P

 • ik:P

 • Ik zal er zijn :)

 • Ik ook! Zeg ff wie er van Socom II allemaal gaat en hoe heten jullie allemaal op socom II?? Ik heet Online blackyard:D See You There!

 • triple post.. wanhopig of traag internet??:P

 • misschien wel ff lekker beuken met burnout 3 via system link… :)

 • Ik was er 2 jaar geleden, er vorig jaar en ook dit jaar ben ik erbij. Ik heb kaartjes (helaas mocht ik geen 2 dagen). Maar beuken met burnout 3 via system link lijkt me best tof.

 • Ik ga niet tussen schreeuwende pubers staan.

 • Zou graag gaan, maar ik heb nu de keuze tussen nieuwe game en de awards, dus dan wint de game het. Jammer maar helaas, misschien volgens jaar. Ga de prijsvraag wel even proberen….maar ik heb er niet veel vertrouwen in, heb van mijn leven nog nooit iets gewonnen…

 • I'll be there… :P

  Lekker gamen en sfeertje proeven.. (H)

 • DS en PSP??? daar hebben ze nog nix over gezegt op powerweb.nl

  zowel, wil iemand me er dan ff op wijzen pls?

 • www.gameplay.nl

 • hmmm volgens mij was de ds en psp niet aangekocndicht op gameplay.nl zoals Tob!as al zei… heb jullie nu het verassings efect verneukt???

 • hehe, ik hoop het wel :P want ik ga er alleen naartoe als de DS er is :P

 • Eindelijk HALO 2 spelen.Om 13.01 speel ik HALO 2

 • Is GTA San Andreas ook speelbaar

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren