1. Zoo Digital geeft Guilty Gear X2 Reload uit

Zoo Digital geeft Guilty Gear X2 Reload uit

Guilty Gear X2 Reload zal in Europa door Zoo Digital Publishing worden uitgegeven. Guilty Gear X2 Reload zal verschijnen op de Xbox en PlayStation 2. In november moet het spel verschijnen.

De Xbox versie van Guilty Gear X2 Reload krijgt Xbox Live ondersteunen. Het is mogelijk om online te vechten en standen bij te houden. Ook praten en een vriendenlijst aanleggen zal tot de mogelijkheden behoren. Of de PlayStation 2 versie online zal gaan, is nog niet duidelijk.

Beide versies krijgen wel dezelfde hoeveelheid personages. In totaal zijn er 23 personages. Daarnaast zal het spel negen speelopties bevatten waaronder een Story mode met meerdere eindfilmpjes en een Mission mode waar jij je tegenstander moet verslaan onder bepaalde voorwaardes. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Playstation Online voor PS2 ZUIGT!!! Niet dat ik met Live online ben, maar Playonline heb ik een paar dagen geprobeerd en dat gaat zooooooo sloom. Nee, voor de pc is Playonline tenminste goed geregeld met FFXI.

  • @Onkel: heb het ff opgezocht. No UK release confirmed tot nu toe. Ook op de Europese website van Sammy (de publisher van Isuka titel) is niets te vinden.

  • lolz ik heb hem al voor de xbox en je kan wel met live spelenb

  • Hmmm… weet nog niet echt als ik deze haal voor de PS2. Als je GGXX al hebt, is #Reloaded alleen voor mensen die aan toernooien mee doen, omdat de fighters min of meer uitgebalanceerder zijn dan in het vorige deel en het daar ook gebruikt word.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren