1. PSP vs DS ?

PSP vs DS ?

Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze de DS veel beter vinden als de PSP. Maar daar snap ik niets van. Waarom zou je in godsnaam de DS beter vinden?

Mij lijken de specificaties van de Sony playstation portable veel beter. En met een stylus gamen lijkt me niet echt iets. Ik besloot even te googlen. Met als simpele zoekactie: PSP vs DS. Dat gaf me als 2de resultaat deze goede link: http://gear.ign.com/articles/599/599454p1.html

De psp wint het alvast op de kracht, met voorsprong. Dan beoordeelde IGN het scherm qwa lichtheid etc. Hierin was het gelijk. Tussenstand: 2-1 in voordeel van psp. Dan een toch wel belangrijkpuntje: De batterij. De DS wint het duidelijk, hij heeft minderoplaad tijd, en langere speeltijden. 2-2. Dan de controllers. Het grote verschil is de stylus vs de analoge stick volgens IGN. Voor sommige games is de psp handiger, andere de DS. Maar over het algemeen is de controller van de PSP het beste. 3-2 voor de psp. De laadtijden zijn in het voordeel van de DS, al bij al vind ik dat het bij de psp ook wel meevalt. Maar volgens IGN is de DS dus sneller qwa laadtijden. 3-3.

Dan een-voor een handheld- belangrijk puntje: Is hij gemakkelijk mee te nemen? De DS is breder, de psp langer. Uiteindelijk blijkt de DS handiger. 4-3 voor de DS.(:-( ) Het voorlaatste punt van IGN is hoeveel data er op schijfjes kan, de media dus. De DS 128 MB, de PSP 1.8 GB. Lijkt me duidelijk? 4-4.

Het laatste punt moet beslissing brengen, draadloosheid. Ze zijn beide geweldig aldus IGN, gelijk. Eindstand: 5-5 Volgens IGN is de psp beter qwa gaming zelf, maar het handigste portable systeem is de DS.

Gelijk dus, al heeft bij gaming een voorkeur dan handigheid om mee te nemen. De psp wint het dus bij mij. Wat vinden jullie?(graag onderbouwde meningen;Geen fanboy gedrag.)

Dit artikel delen

Over de auteur