1. Godbolt Serveert

Godbolt Serveert

Het is mij de laatste tijd opgevallen dat musiek weblog's helemaal hip zijn op insidegamer. Wie ben ik om daar niet aan mee te doen? dus heb ik voor jullie maar even wat nummers opgezocht die vanuit mijn ogen helemaal te gek zijn. Ik hoop dat jullie dat ook vinden. Hieronder zie je de nummers.

Als eerste wil ik graag openen met een mooi rustig nummer van Gordon Lightfoot. Het gaat over een schip "The Edmund Fitzgerald" (wat tevens ook de titel is) dat is gezonken tijdens een storm. Het is een herdenking aan de mensen die zijn overleden aan dit ongeluk.

Vervolgens om even bij te komen van het mooie nummer hierboven, even een vet chill nummer van The Beatles, na mijn mening ook de beste van The Beatles. Let it Be!

Nog zo'n lekker relax nummer, The Frames - Lay Me Down. Werd gebruikt tijdens de intro van de film "The Dead Will Tell". Ik zou zegge check it out..

En dan nu een van mijn persoonlijke toppers. Het gruwelijk vette nummer van John Fogerty - Rock 'n Roll Girls. John is de zanger van de top band Creedence Clearwater Revival. Hier kun je echt van genieten!

Het volgende nummer is van de "Dire Straits" het nummer heet "Sultans of Swing". Het is een mooi rustig nummer met veel mooie gitaar stukjes er in. Gewoon een lekker nummer.

En dan nu, als laatste, na mijn mening het beste nummer ooit gemaakt! door de top band Status Quo, ROCKING ALL OVER THE WORLD !...

Ik hoop dat jullie het mooie nummers vinden, ik in iedergeval wel xD.. Reacties altijd welkom ;)

Dit artikel delen

Over de auteur