1. Technische problemen fataal voor Dragon Empires

Technische problemen fataal voor Dragon Empires

Codemasters heeft de ontwikkeling van Dragon Empires geannuleerd. De MMORPG zou dit kwartaal op de PC verschijnen, maar volgens de Engelse ontwikkelaar waren er zulke grote technische problemen dat verder werken geen zin meer had.

Tijdens de ontwikkeling kreeg het spel veel steun van de online community en van de online media. Veel programmeurs en artists die aan het spel werkten worden ondergebracht in Codemasters´ interne ontwikkelstudio om aan andere titels te werken.

In de toekomst zal Codemasters wel gewoon actief blijven in de MMORPG markt. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Boeiend…  Als ik een MMORPG wil koop ik World of Warcraft wel:D

 • Dat is jammer, want het was een veelbelovende titel.

 • Dat was het zeker, zou veel gespeeld kunnen worden.

  WoW wachten we nu al zo lang op.

  Maja ik ben zelf niet zo'n MMORPG fan. :)

 • Zal ze een flinke duit hebben gekost dit grapje :s

 • WoW indeed :]

  zijn tientallen betere alternatieven…

 • was toch al niet zo geintreseerd in

 • Uit mijn E3 impressie van Dragon Empires:

  ————————————————————–

  Technisch stelde Dragon Empires teleur. Over het geluid zal ik het niet eens hebben, dat was erg basic. De beelden waren op zich van een redelijk niveau, maar na een paar seconden spelen kwam het grootste mankement al naar boven: framerate drops. Dragon Empires vertoonde, zeker wanneer er wat actie op het beeldscherm was, flink wat lag. Daarbij liep het spel in de toch wel korte tijd dat ik aan het spelen was tot twee keer toe volledig vast. Het spel is technisch momenteel dus nog een puinhoop. Het is te hopen dat Codemasters dit er bij de uiteindelijke versie uit heeft gehaald. Doen ze dat, dan is Dragon Empires een redelijk veelbelovende MMORPG. Zo niet, dan denk ik dat het spel een redelijk kort leven beschoren is.

  ———————————————————————–  heb ik iets teveel gezegd? • Jammer, 1,5 jaar geleden toen ik het spel voor het eerst zag, zag het er goed uit. Maargoed, als het nu al teleursteld is het beter dat het project verdwijnt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren