1. Volgende Unreal Tournament 2004 patch onderweg

Volgende Unreal Tournament 2004 patch onderweg

Al is de vorige patch voor Unreal Tournament 2004 nog maar enkele weken uit laat Epic ons vandaag weten dat er al hard gewerkt wordt aan een nieuwe patch.

De patch bevat geen ingrijpende gameplay veranderingen, de patch is bevat vooral technische verbeteringen. Zo zullen de laadtijden een stuk korter zijn, iets waar al sinds de lancering van het spel om gevraagd wordt. Ook verhelpt deze patch eventuele problemen die er waren met de Firewall van Windows XP Service Pack 2. De volledige lijst van veranderingen kan je hier bekijken. Wanneer deze nieuwe patch uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ik heb het altijd al gezegt bij de eerdere UT2004 patch berichten… "er komt er nog wel 1", en ja hoor, hier is het bewijs :P

  was te verwachten, want ik krijg nog wel eens rare errors..

  hoe meer er verbetert wordt, hoe beter!

 • @aimking heb je de 3270?  mijn laadtijden zuigen nog heel erg, iedereen is al aan t fraggen en dan kom ik pas 1 minuut later :P al die tweaks helpen ook niet

 • strangelove is een mutator waarbij je op een redeemer kan vliegen :),

  moet je ff downloaden op ut2003hq.com

 • Speel het al geen eeuwen meer…. Maar wel leuk met nieuwe chars dan:)

 • Laadtijden zijn meer afhankelijk van de hoeveelheid en de snelheid van het ram geheugen.

 • laadtijden zijn bij mij erg lang, zoals ass al zegt, soms zijn anderen al een minuut aan et killen en dan kom ik weer eens binnenwandelen.  Ik heb 2,66 ghz, 384 mb ram, en gforce 4 de ti versie. Ik denk dus dat het ligt aan de mb ram. binnenkort ga ik dus ff 512 extra erbij zetten.  Die patch mag wel komen, kan ik einelijk een beetje snel spelen.


 • ja ik heb patch 3270 natuurlijk al…  er is 1 heel belangrijk ding dat je laadtijd verkleint en dat is de pre-load all player skins, deze zou ik maar ff uitzetten…

  ik geloof dat ie met latere patches standaard staat uitgeschakelt…  het komt inderdaad voor dat ik veel later join dan anderen, soms wel een minuut later idd…., maar volgens mij ligt dat ook heel erg aan hoe snel je computer is. • Als je pre-load all player skins uitzet, deze tweak gebruikt:

  Wat je nog ff kan doen is in je ut2004.ini zoeken naar:  CacheSizeMegs= en die waarden staat normaal op 256 en die hoger zetten.

  En speechrecognition uitzet moet hij al snel genoeg gaan

  aanvullend nieuws:

  Steve Polge of Epic Games made a post to the server administrators list, announcing that the next UT2004 patch should be expected in the following week.


 • Hopelijk is dat de muis-lag bij me ook weg :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren