1. Star Trek MMORPG in de maak

Star Trek MMORPG in de maak

Perpetual Entertainment heeft zojuist aangekondigd de rechten van Star Trek binnengehaald te hebben, en bezig te zijn met een Star Trek MMORPG. Star Trek is 's werelds bekendste Science Fiction serie die ondertussen al 38 jaar bestaat.

Met de licentie mag het bedrijf alle personages en attributen uit Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, en Star Trek: Enterprise gebruiken. Dit zijn alle series die ook op de buis zijn geweest. CEO Joe Keene meldde ons dat het bedrijf zoveel mogelijk herkenbaarheid in het spel wilt stoppen.

Players will encounter characters, places, and situations from their favorite Star Trek movies and television series; will explore incredible new worlds; and will cooperate with or battle friendly and hostile races throughout the game

Aldus Chris McKibbin, president van Perpetual Entertainment.

Nu al is bekend dat het spel een betatest krijgt, en wel in 2006. Het spel zal pas in 2007 in de winkels liggen. Voor meer informatie kan je naar deze website surfen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik intereseer me niet echt in Star Trek, maar dit is zeker wel een origineel idee, een MMORPG maken op de basis van een televisie-serie

 • Zeer tof :D

 • Ik ben een grote startrek fan maar helaas is mijn pc te traag om dit soort spellen te spelen.

  Mischien als er een keer een xbox versie komt.

 • Lijkt me wel intressante titel als hij goed wordt uitgewerkt.

 • Live long and prosper :)

  Ben zelf ook Star Trek fan, maar een game lijkt me niks.

 • Gamer.nl zijn zelf sociaal gehandicapten.

 • ik heb dit ook al op www.gamer.nl gelezen maar hier is het veel beter, volgens de schrijver van het artikel daar is star trek voor sociaal minder begaafden. Daarmee beledig je volgens mij toch behoorlijk wat fans!/quote]Hier de schrijven. Niet om op te scheppen, maar dit bericht had ik 10 minuten nadat het bekend was geworden :]  Inderdaad kan je hier vette dingen mee doen. Ben zelf niet een Trekkie, maar als ik het op TV zie kijk ik het wel af. Al die rassen en schepen. Als ze het reizen goed kunnen vergamen gaat alles goed komen ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren