1. Samenwerking Sega en Sports Interactive

Samenwerking Sega en Sports Interactive

Sega Of America heeft bekend gemaakt dat ze samen met het Britse Sports Interactive enkele sportspellen gaan uitbrengen in de Verenigde Staten. Deze spellen zullen alleen verschijnen op de PC en de Mac. Sports Interactive staat bekend om de zeer populaire Championship Manager serie, en de spellen zullen zich dan ook richten op het management genre.

Sports Interactive maakt management spellen waarin je de volledige controle hebt over je club. Het gaat dan niet alleen over de juiste opstelling maar ook over het vernieuwen van contracten en het bepalen van de strategie op het veld. De eerste twee spellen zullen NHL Eastside Hockey Manager en Worldwide Soccer Manager gaan heten. En het blijft niet bij deze spellen want de samenwerking houd in dat Sega nog meer verschillende spellen van Sports Interactive in de Verenigde Staten zal uitbrengen. NHL Eastside Hockey Manager zal ook in Europa verschijnen maar over Worldwide Soccer Manager is nog niets bekend.

In Europa zal Sports Interactive in samenwerking met Sega het spel Football Manager 2005 uitgeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd.

  • Ja, ik ook wel. Ik ben vooral benieuwd naar Worldwide Soccer Manager, en hoe die eruit zal zien in vergelijking met Championship Manager.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren