1. Update voor Joint Operations

Update voor Joint Operations

Novalogic, de ontwikkelaar van Joint Operations: Typhoon Rising, heeft een nieuwe map, een update en een level editor vrijgegeven voor hun succesvolle FPS.

De level editor, genaamd N.I.L.E., geeft spelers de mogelijkheid om zelf levels te ontwerpen in 2D of 3D. Hierin kan men dan gebouwen, voertuigen, spawnpoints etc. plaatsen. Ook kan de waterhoogte, de tijd van de dag en de hoogte van de mist graad aangepast worden, waarna het level online gespeeld kan worden.

N.I.L.E bevat ook een gedeelte met de naam “Profiler”. Wanneer een ontwerper dan zijn map host wordt er opgeslagen hoe alle spelers lopen en welke taktiek er gebruikt wordt. De ontwerper kan dit dan later in 2D of 3D terug kijken en zijn map desnoods beter uitbalanceren.

Verder komt Novalogic met een update waardoor Joint Operations: Typhoon Rising beter draait op minder goede systemen en wordt nu ook DirectX 9.0C ondersteunt.

Als laatste heeft de ontwikkelaar ook nog een nieuwe map op het internet gezet. Deze map, getiteld “Tanah Highlands” speelt zich af in een droog gebied waarin een groot meer ligt. Hieromheen zijn er hoge bergen te vinden met prachtige plaatsen voor snipers

De map en de update zijn vanaf morgen allemaal te downloaden via onderstaande link. N.I.L.E. is echter al wel beschikbaar. (GP)

Officiële Joint Operations: Typhoon Rising site

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Wow die map editor lijkt me leuk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren