1. PlayStation VR Review | Mediamarkt Testteam

PlayStation VR Review | Mediamarkt Testteam

Sinds een tijdje ben ik deel van het Testteam van de Mediamarkt. Ik ben overgebleven uit eerst 500, en daarna 50 mensen, om nu als één van de 17 anderen deel uit te maken van het team. Als teamlid krijg ik producten thuisgestuurd die ik dan een week of twee mag testen, om er daarna een videoreview van te maken. Uiteraard zit ik in de categorie Gaming/Technologie ;)

De video's staan niet op mijn kanaal, maar omdat ik dacht dat jullie het wel leuk zouden vinden om de review te zien, post ik 'm hier. 
Veel kijkplezier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Je had toch al een bril

 • Ja, maar ik was niet zo tevreden met de graphics. Ik zag veel minder monsters en robots dan verwacht, bleek een foutje in de hardware te zijn ofzo. Met de PSVR op m'n harses is die bug die verholpen en kan ik weer naar behoren zien.

 • Hartstikke leuke video man, zag er allemaal erg gelikt uit! Afgelopen week was die in de aanbieding voor 159 euro! ( Wel het oude model, zonder camera/move controllers) Zat toch wel even in twijfel om hem aan te schaffen, had ik deze video echter voor de deal gezien had ik hem nu waarschijnlijk al in huis haha! Keep it up:)

 • Dank je!! Shiieeett, dat is echt een lekkere aanbieding! Jammer dat je 'm net te laat zag dan :/ Ik had echt 0 euro tijdens Black Friday, anders had ik 'm misschien ook wel gehaald xD

 • Kijk niet altijd je video's, maar zie wel dat je flinke stappen maakt voor de camera. Zeker als ik deze video vergelijk met je eerdere video's. Ga zo door, succes met de laatste rondes. :)

 • Thanks man! Heel tof om te horen :) Ik blijf m'n best doen!

 • Hee Sjaaz, mooi dat je opgemomen bent int team, tis je gegunt. Maar in deze video voel je niet als jezelf. Je oogt gejaagd, gespannen en nep. Ik weet niet wat ze van je verlangen, maar dit is niet Sjazie. Normaal ben je rustig, acteer je niet op een fake manier en richt jij je op de gamer. Je bent een van ons en zo voelde t ook ; content van een gamer, voor gamers. Sorry, maar dit filmpje oogt als een gestuurde productie. Blijf bij jezelf, dan ben je op je best.

 • Hi Ben, thanks voor je eerlijke reactie weer :)  Ze verlangen niks van mij, alleen dat ik mezelf ben en een review aflever. Ik mag zelf invullen hoe ik de review maak, zolang ik maar vertel over mijn eigen ervaring. Maar je hebt gelijk als je zegt dat ik gespannen lijk, in ieder geval in het begin. Ik vond het ook gewoon spannend :p Ik probeerde de intro helemaal uit m'n hoofd te doen, en het lukte pas de 10e keer ofzo xD Dus inmiddels was ik wel somewhat gespannen I guess, dat zei m'n broer ook.  Het is iig niet een gestuurde productie. Wat je ziet zijn mijn twijfels, onervarenheid, en gretigheid om het wel goed te willen doen. Uiteraard weer wat ruimte om te groeien en m'n draai te vinden, om ook in de Mediamarkt reviews wat meer ontspannen te zijn. Maar dat is juist goed! Ik voelde me al een tijdje niet uitgedaagd, en voor de Mediamarkt leg ik de lat voor mezelf extra hoog. Dus dat brengt dan spanningen met zich mee die ik weer een plekje moet leren geven. Ik ben nog steeds één van de gamers hoor, dat verzeker ik je ;)  Nogmaals bedankt voor je eerlijke kritiek! Ik waardeer het, en neem het mee bij m'n volgende!

 • Geen dank, zet em op!

 • Goede review! Subscribed. Zou je deze vragenlijst voor mijn schoolproject willlen invullen?
  1. Hoe veel game je ongeveer in een normale week (met school en/of werk)?
  2. Hoe veel game je in vakanties?
  3. Wat ligt er op jouw bureau/tafel (waar je op games)
  4. Wat voor vrienden heb je? Gamen zij ook (veel)?
  5. Wat voor kleding draag je? (Joggingsbroeken? Merkkleding? Netjes? Casual?)
  6. Wat eet je (tijdens en niet tijdens gamen)
  Wat drink je? (Tijdens en niet tijdens gamen)
  7. Gebruik je veel voor je uiterlijke verzorging? En wat?
  8. Heb je lichamelijke klachten? (Slechte conditie, rugpijn etcetera)

 • Smooth..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren