1. Review | Xenoblade Chronicles 2: De 1e traditionele triple A JRPG op de Switch!

Review | Xenoblade Chronicles 2: De 1e traditionele triple A JRPG op de Switch!

Ben ik weer met een nieuwe review! Dit keer van Xenoblade Chronicles 2, de eerste full blown triple A JRPG op de Nintendo Switch.

Valt ie mee, valt ie tegen of is ie verrassend goed of slecht? En het belangrijkste: is deze game wat voor jou? Mijn oordeel en advies, in de review hieronder.

En zoals altijd: veel kijkplezier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Je uitleg aan het begin duurt wat lang, maar verder een hele toffe recentie. Ik kan gewoon zien dat je hier veel tijd en moeite in gestopt hebt, metname het editing werk en het laten zien van gameplay bij hetgeen waar je over praat is gewoon goed gedaan. Fijn om weer rust en ontspanning te zien, dit is onze Sjazie, niet die gespannen bok van de VR-recensie ;)  De game lijkt me deels tof, maar heeft ook erg veel wat ik niet trek. Metname het typische Japanse drukt mijn tenen soms krom, maar er zijn ook veel aspecten die ik dan wel weer tof vind. De grafische stijl sowieso.  Goed werk weer Sjaaz!

 • "niet die gespannen bok" xD Had me laughing, thanks voor je comment weer! Heb er aardig lang aan gewerkt ja haha ;)  Kan me ook zeker vinden in je mening over de game. Duurt ook erg lang voordat ie goed op stoom is gekomen, te lang eigenlijk. Moet je maar zin in hebben :p  Thanks!

 • "niet die gespannen bok" xD Had me laughing, thanks voor je comment weer! Heb er aardig lang aan gewerkt ja ;)  Kan me ook zeker vinden in je mening over de game. Duurt ook erg lang voordat ie goed op stoom is gekomen, te lang eigenlijk. Moet je maar zin in hebben :p  Thanks!

 • Goeie review Sjazie. Heb weer een duidelijker inzicht gekregen van XC2 door je review. Twijfelde nogal of ik deze game zou gaan halen voor tijdens de feestdagen. Laat deze toch eerst aan mij voorbij gaan. Heb altijd een beetje een haat/liefde verhouding gehad met JRPG's. Soms vind ik het geweldig, en soms weer niet.  De commitment qua uren staat mij op het moment het meest tegen. Al zoveel games gespeeld dit jaar die nogal wat uren hebben opgeslokt (bv. Persona 5).  Misschien dat ik deze later toch eens op pak. Vechten lijkt mij een beetje saai, maar als je er één keer in zit lijkt dat dus wel mee te vallen. De art stijl en sfeer kan mij wel bekoren en als het verhaal een beetje Shonen aan doet, zoals je stelt, dan lijkt mij dat best leuk. Houd XC2 in ieder geval in de gaten. :)

 • Haha, jaa, ik zou mensen ook eerder de game af- dan aanraden. De combat wordt door sommigen echt gehekeld, en door anderen als heel aangenaam ervaren. Een beetje een hit 'n miss dus.
  In jouw geval is 'm even laten rijpen denk ik het beste wat je kan doen :) De game wordt nog geüpdatet ook (een irritante map issue waarbij je niet goed kon zien of je naar hoger of juist lager gelegen gebieden moest is bijv verholpen), dus hij wordt er alleen maar beter op. En hopelijk wat goedkoper ;)  Thanks voor het kijken en je comment Drycht!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren