1. Fotograferen in games - Gran Turismo in zwart-wit

Fotograferen in games - Gran Turismo in zwart-wit

Voor deze keer ben ik maar eens gaan experimenteren met zwart-witfoto's. Hopelijk bevalt het jullie. Door op het cijfer boven de foto te klikken, kun je de foto in een hogere resolutie bekijken. Jammer genoeg lukt het niet om dit bij de eerste foto voor elkaar te krijgen.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik vind het vooral goed werken voor de oudere klassieke auto's, zoals foto 5. Bij de Audi is er een groot wit vak (sneeuw) wat nu slechts overbelicht lijkt. Foto 6 lijkt me juist in kleur heel goed werken. Omdat deze auto voor een groot deel in de schaduw lijkt te staan zal een zweem van de autokleur er juist enorm goed in staan. Maar hé, dat is allemaal maar een persoonlijke mening.

  • Dankjewel voor je reactie! Dan hebben we inderdaad een hele verschillende kijk op foto's. In mijn ogen maken onder- en overbelichte foto's niet zoveel uit als het bijdraagt aan de gehele foto. Zo vind ik foto 5 een van de minderen, maar foto 6 weer een van de beteren. Ik vind bijvoorbeeld ook dat moderne auto's ook prima in zwart-wit vastgelegd kunnen worden. Maar het is dan ook een experiment voor mij, dus ik ben heel blij met jouw smaak :)

  • Fotografie in racegames beheers je tot in de puntjes, hele mooie plaatjes weer! Maakt me juist erg benieuwd naar wat je kan met andere genres. Heb je andere games met een photomode? The Order 1886, Arkham Knight, Uncharted…?

  • Bedankt! The Order heeft inderdaad ook een fotomodus, daar heb ik ook nog wel plaatjes van liggen. Toch vond ik die fotomodus wel lastiger te hanteren en inmiddels heb ik de game weggedaan, omdat ik hem uitgespeeld heb. Van Arkham Knight en Uncharted weet ik het niet, die spellen heb ik namelijk nooit gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren