1. Namco bezig met de volgende generatie consoles

Namco bezig met de volgende generatie consoles

Namco heeft bekend gemaakt dat ze al druk bezig zijn met de ontwikkeling van hulpmiddelen voor de consoles van de volgende generatie. Namco's Vice President, Yoichi Haraguchi, vertelde het volgende tegen het Japanse tijdschrift Famitsu:

"Namco is already developing tools for next generation hardware, if we can apply the tools that we've made to other titles, we'll be able to reduce the development costs associated with making a single game. Thus, if we get the chance, we'd definitely like to cooperatively develop a game in this fashion in the future."

Wat Namco's doelen zijn voor de spellen van de volgende generatie consoles is onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Er staat consoles , afwachten maar .

 • PS3 schijnt weer een bitch te zijn om voor te ontwikkelen. Ik verwacht dus deze keer direct support voor zowel PS3 als Xenon.  De gamecube2 / revolution hoor je niets meer over. Verwacht er ook vrij weinig van.

 • ja en ik ga zeker niet weer geld in een nintendo machine

  pompen die toch steeds weer flopt. veel devolleppers laten

  de cube nu oom al weer links liggen en tercht ook. de cube krijgt

  geen nieuwe worms en geen burnout en nog veel meer niet :)

 • Iedereen weet toch dat je geen Nintendo console moet hebben voor de 3rd party support. :)

 • Namco vind ik echt een van de beste ontwikkelaars van spellen…ben helemaal gek van de Xenosaga serie. Heb zelfs de japanse limited versie van deel 2 gekocht, gewoon om alvast even een paar uurtjes te kunnen spelen al begrijp ik geen bal van de Japanse taal :P Ik ga in ieder geval zeker de (import)PS3(4) kopen, al was het maar om de hele serie te kunnen spelen bestaande uit een totaal van 6 delen. En idd, wat een gezeur over consoles…koop ze gewoon allemaal…er zijn altijd wel titels die minder of helemaal k*t zijn…zie het als je hobby en laat andere meningen links liggen. Eerst zelf spelen, eigen mening vormen en dan beoordelen…je moet gamen voor je plezier!

 • @Koekiemonster  Zoveel moeilijker zal de ps3 niet zijn om voor te ontwikkelen.. en als ps3-games net zo lekker verkopen als ps2-games dan halen ze daar toch wel winst uit..  Maar ik vind t echt geweldig dat Namco al bezig met ontwikkelen.. krijg je hopelijk lekker launch..


 • klinkt goed.

  Namco levert meestal wel goede games.

 • Xbox2 zal wel de meeste steun krijgen, denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren