1. TGS: DS-titels op Tokyo Game Show

TGS: DS-titels op Tokyo Game Show

Nintendo heeft in Famitsu Weekly bevestigd dat ze in ieder geval twee DS-titles op de Tokyo Game Show tonen. Allereerst zal Square-Enix hun Egg Monster Hero aan het publiek presenteren en de tweede titel komt van Sega’s Sonic Team.

Verwacht geen bekend Sega-materiaal, het spel heet Kimi no Tame Nara Shineru. Volgens 1up.com betekend dat dan weer I Would Die For You en het schijnt om het opbouwen van relaties te draaien. Een spel dat hier dus wel nooit uit zal komen.

Binnenkort meer over de Tokyo Game Show.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dat is nou net de titel van Square-Enix waar ik totaal geen interesse voor heb.

  • Het zou vet zijn als het spel echt daarom draait: I Would Die For You. Dat je dus echt voor je geliefde moet sterven. Een kogel opvangen of zo, of haar weg duwen terwijl er een vrachtauto aankomt :P En zo werkt elk level, hehe

  • Ja, en als de DS nou electrodes aan de achterzijde had deed het ook echt pijn als je "voor de vrachtwagen springt". >:) want je moet er wel iets voor overhebben…

  • woei, heb net de sega titel gezien (Kimi no Tame Nara Shineru), kunst echt kunst (grafisch net rez!) supertof.    ook egg monsters zag er erg goed uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren