1. Nachtelijke Passie

Nachtelijke Passie

Al een paar uur heb ik zin in je, misschien wel langer zelfs. Ik voel het verlangen naar jou aan me knagen. Eindelijk besluit ik dan toch maar om de stap te zetten. Ik doe de deur open, haal je op en neem je mee. Onderweg naar de ideale plek ontdoe ik je alvast van je jasje. Je voelt koud aan. Mijn hand neemt langzaam jouw temperatuur over.

Aangekomen bij je favoriete plekje doe ik de deur open. Ik leg je neer en doe de deur dicht. Ik druk zachtjes en met veel gevoel op de plekjes waarvan ik verwacht dat ze je warmer zullen maken. Ik probeer wat en plots merk ik dat ik iets in werking heb gezet. Opgewonden door wat ik zie, hoor en ruik stijgt mijn verlangen nog meer en in mijn hoofd begint het aftellen naar de climax.

Het duurt niet lang of je begint warm te worden. Verschillende plekjes worden warmer, vochtiger en zachter. Ik richt mijn blik naar het raampje, maar door de verhitting door het moment zie ik wazig. Ik begin steeds duidelijker een hijgend geluid te horen. Gevoed door mijn verlangen blijf ik geconcentreerd naar je luisteren en kijken. Nu pas zie ik je prachtige glans in het subtiele licht. Wat ben je mooi. Hoe langer het duurt hoe heftiger het wordt.. Je krijgt het nu pas ècht heet en ik zie dat je wat meer kleur krijgt.

Dan hoor ik een soort gepiep. Geen gewoon gepiep, maar echt het meest geweldige gepiep dat je als tienerjongen kunt horen.

Jij zit nu op je hoogtepunt, maar ik heb nog lang niet genoeg gehad.. Ik ben nog meer met je van plan. Jouw favoriete plek is niet praktisch voor wat ik in mijn hoofd heb. Ik neem je mee naar mijn kamer..

Hier aangekomen begin ik zachtjes aan je te knabbelen. Ik geniet ervan en ik krijg niet het idee dat jij het erg vindt. Gedreven door verlangen ga ik voorzichtig door met knabbelen. De kleine knabbeltjes worden heftiger en heftiger. Je bent ondertussen wat afgekoeld en langzaam neemt je aanwezigheid af. Ik besluit me er niks van aan te trekken en ga onverstoord verder.

Ik raak verblind door het genot, tot je opeens weg bent. Of ben je niet weg? Je zou kunnen zeggen dat je een deel van mij bent geworden.

Je was zo ontzettend lekker en ook je binnenkant was mooi, maar hoe leuk het ook was, ik vind je niet specialer dan anderen. Je bent voor mij één van de vele. Wat jouw soort betreft geloof ik niet in ‘de ware’. Ik sta niet te lang stil bij het feit dat het nooit meer zal worden zoals het was en ik besluit door te gaan met een ander..

Tijd voor mijn 2e magnetron frikandelbroodje.

Dit artikel delen

Over de auteur