1. Genji en Nico geruchten worden werkelijkheid

Genji en Nico geruchten worden werkelijkheid

De geruchten over Genji en Nico zijn correct. Op 1 september verscheen er een bericht dat er twee nieuwe titels op 10 september

worden aangekondigd. Iemand heeft de code van de Flash animatie doorzocht en kwam de namen Genji en Nico tegen.

En vandaag is het dan 10 september. Op de Japanse website van de PlayStation zijn twee websites verschenen van Genji en Wanda. Het ziet er naar uit dat Nico dus ongedoopt is in Wanda.

Er zijn wat details verschenen van het spel Genji. Het spel wordt ontwikkeld door Game Republic. Yoshiki Okamoto is een onderdeel van deze nieuwe studio. Genji is de eerste titel voor deze studio. Over 24 dagen worden er meer details naar buiten gebracht.

Beide spellen verschijnen op de Tokyo Game Show en zijn in 2005 in de Japanse winkels te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • super.. de sfeer lijkt vanouds gewoon goed dus :D

 • De beste game ooit krijgt een opvolger en het is niet eens een vervolg. Deze game staat nu al op mijn lijstje en verdiend om een mega hit te zijn.

 • Ico is idd een van de betere games.  Al had ik wel op een vervolg gehoopt… Het einde van Ico wekt gewoon veel vragens op. :)  Wanda(?) komt zeker in mijn 'Most Wanted' list.


 • lekker tuinieren met nico? ;)

 • Ik ben wel benieuwd naar Genji .

 • Wanda and the Colossus is waarschijnlijk de nieuwe naam van NICO. Het is geen direct vervolg op ICO, heeft andere characters maar de grafische stijl is vergelijkbaar.  ICO was briljant.

 • Laat maar komen. Originele games zijn voor mij altijd welkom.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren