1. EyeToy ook in This is Football 2005

EyeToy ook in This is Football 2005

This is Football 2005 zal ook gebruik gaan maken van de EyeToy. Met de optie EyeToy: Cameo krijgt de speler namelijk de mogelijkheid om een gedetailleerde foto te maken van zijn gezicht en deze op een speler te plaatsen in het spel. Zo kun je dus een team samenstellen met allerlei foto’s van bijvoorbeeld je vrienden of je moeder.

Ook zal het online aspect dat al te vinden was in This is Football 2004 uitgebreid worden. Zo zul je nu de controle kunnen nemen over 1 team om hiermee een competitie af te werken en hopen deze winnend af te sluiten.

Verder zal This is Football 2005 natuurlijk bijgewerkt worden met de nieuwe voetbalnamen en zullen alle transfers erin verwerkt zijn. Daarnaast bevat This is Football 2005 heel wat nieuwe animaties wat het spelplezier veel dieper en uitgebreider maakt. Of het echt zo mooi is als het klinkt zullen we ergens in oktober van dit jaar kunnen merken. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • HEHE tegek

  • Hahah, mijn moeder in de spits bij Ajax. Who needs zlatan dan nog.

  • haha wel leuk.. jammer dat de game niet zo vet is.

  • leuk idee

  • yep zeker leuk

  • kutspel, leuk idee.. bestond al zoiets.. maarjah nu kan je het zelf doen.

  • leuk ik heb het spel gewonnen. Moet me eye toy dan maar ff uit het stof halen. Wel geniaal dat je dan je eigen lelijke hasses een doelpunt ziet maken :D

  • Lijkt me wel lachen. Neem je een foto van je hond als je die hebt en zet je em in de spits. Dan pas heeft die spits een echte hondekop hehe. Maar hopelijk smijten ze die Hugo Walker eruit. Die is zo vreselijk saai. Nee liever een andere. Spel was wel leuk. Ik heb de 2002 versie gehaald toender tiojd maar op commentaar niks veranderd . 2003 saai 2004 ook saai. Ik vind commentaar vrij belangrijk buiten de gameplay om dan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren