1. Ik wil een kusje.

Ik wil een kusje.

Kom je om 8:15 op school om een lesuur lang niets op te steken omdat je te brak bent, het 2e lesuur word je in beslag genomen door de home made-oefensommetjes van je leraar wiskunde (die je van het reguliere huiswerk afhouden... Primitiveer f(x)=sin^3(x) maar eens), staat je van 10:55 tot 12:25 een tijd van saaiheid en innerlijke rust te wachten omdat Engels uitvalt. Scheikundeproefwerk vooruitgeleerd en de andere 45 minuten gangen lopen terroriseren met lawaai, fascistische leuzen en het in elkaar meppen van verdwaalde leerjaargenoten. Mooi.

Geef je in de pauze een wup een face slap omdat die je toch niets kunnen maken, gaan ze je stalken. Zet je keihard Noisia op om het gegiechel van die hoge kinderstemmetjes niet te horen, mag het weer niet baten. Zo irritant dat je bijna aan wuppenverminking zou gaan doen.

Na school komt dan noeste arbeid. En iedereen met een IQ hoger dan dat van een Oerang Oetang mag de telefoon bij zich houden. Leuk. Betekent dat dat ding, niet geheel onverwachts, hartstikke kapot is en dat je niet zelf de intercom kunt bellen. Maar zodra kassa 6 opbelt en jij opneemt, schakelt-ie opeens over op de intercom. "MET ARNOUD" brult er door de hele winkel.

Humorloze grapjes volgen: ik eet vanavond een frietje 'met Arnoud'. Haha.

Ps. Group Four >>> Black Milk >>> Dissolved Girl >>> Inertia Creeps. Allemaal Massive Attack.

Pps. Ik wil een kusje.

En WiiZzhole, doe niet zo achterlijk.

Dit artikel delen

Over de auteur