1. Mijn debuut op Xbox live

Mijn debuut op Xbox live

Het heeft even mogen duren, maar eindelijk heb ik hem dan. Mijn Lost Odyssey Xbox 360. De eerste stap in current gen gaming voor mij. En hij is werkelijk schitterend, de gehele xbox is in een zacht gele kleur gespoten (beetje zandachtig) en kleurt goed bij mijn muur. Het plaatje van Lost Odyssey is met een reliëf aangebracht (dus het plaatje komt iets naar buiten) wat erg goed uitpakt. Zal binnenkort even wat foto’s ervan schieten, tevens voor mijn profiel.

Xbox Live

Natuurlijk ben ik ook gelijk actief op Xbox live. Het is alleen jammer dat ik niet zo van online shooters ben (behalve Unreal Tournament op de PC), mij zal je daar dan ook niet veel vinden. Wel vind ik co-op games echt leuk om te doen. Heb gister dan ook met plezier met wat maatjes wat co-op games lopen doen.

Maar waarom dit verhaal? Dit is een oproep aan iedereen op InsideGamer die van co-op games houden. Voeg mij even toe als vriend op Xbox live. Ik heb nog niet heel veel games (Lost Odyssey, DoA4, Kameo en Perfect Dark, hoe bedoel je budget titels?) maar er komen in de toekomst natuurlijk veel meer.

Mijn Xbox live tag is: “Quinntet”. Ja, je hoort het goed. Quintet is Engels voor een groep van vijf. Maar dat is niet de reden waarvoor ik hem heb gekozen. Ik ben namelijk een kleine fan van Harley Quinn. De sidekick van de Joker (tenminste, soms wel en soms niet) die gekleed gaat als een Harlekijn. Ze is zo briljant, helemaal in Batman: The Animated Series. Toen ik gister een naam moest verzinnen voor mijn profiel zag ik mijn pas geleden gekochte bundel van Harley comics liggen. En bladeren er even in door en kwam langs dit plaatje.

En sinds toen is de nickname Quinntet geboren. Beetje bizar verhaal maar ik ben er wel tevreden mee. Dus nogmaals, ben je een co-opper via Xbox live voeg me dan even toe aan je friends list. Het lijkt me namelijk heel erg leuk om wat vrienden te maken waarmee ik af en toe kan gamen.

Nu nog even snel mijn gamer tag, omdat ik het zo ontzettend tof vind. Zie jullie wel verschijnen op Xbox live.

Dit artikel delen

Over de auteur