1. Meer informatie GameCube-microfoon

Meer informatie GameCube-microfoon

De laatste editie van Famitsu bevat nieuwe informatie omtrent de microfoon voor de GameCube. Volgens Famitsu is er bijvoorbeeld een mini-game in Mario Party 6 waarin je drie tegen één speelt. De speler die in zijn eentje speelt moet dan bijvoorbeeld ?launch? in de microfoon schreeuwen om raketten te lanceren.

Ook zullen er mini-games in het spel te vinden zijn die je op een hele speciale manier (met de microfoon) moet vrijspelen. Daarnaast moet je bij een quiz je antwoorden gewoon in de microfoon schreeuwen. Het zesde deel van Mario Party zal vijf blokken op je geheugenkaart innemen. Binnenkort meer informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Overigens, het gerucht gaat dat de microfoon ook compatible is met Advance Wars: Under Fire

 • Ik heb zelf een Cube. Games die me tegen vallen zijn altijd toevallig of niet multiplatform games.  On topic: Ik vraag me af of die microfoon spelletjes er uit kunnen halen WIE er nu exact riep. Voice recognition en zo?

 • Lijkt me wel mellig, paar biertjes op en met ze alleen in een microfoon lopen bleren.

  Ps. Ik heb geen spijt van mijn Gamecube aanschaf en ben van mening dat de gamecube nog steeds de beste exclusieve titels heeft. But thats me :)

 • hmm ik ik word niet enthousiast na deel 1 tm 5 helemaal kapot te hebben gegamed met alle plezier overigs laat ik deel 6 denk ik maar voor wat het is

 • <offtopic- Tegen iedereen die zit te zeiken over 't kopen van een SpellenKubus, wordt lid, maak een topic op 't forum -cipotffo>  <ontopic- Kheb nog nooit een MP geprobeerd. Denk dus dak deze maar ga kopen. Moet zeggen dat ze best es een nieuwe serie mogen bedenken -cipotno>

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren