1. 'They are Legend'

'They are Legend'

Fantasie, iedereen heeft het. Toch gaat mijn fantasie meestal wat te ver. Ja, ik kan goede verhalen bedenken, ik sta zelfs met een verhaal in een boekje. Als ik niets te doen heb verzin ik wel eens dingen over ´de derde wereldoorlog´, of dat ik met een paar andere mensen de enige overlevenden zijn van iets. Dit bedacht ik na de film I´m Legend gezien te hebben, en na Call of Duty 4 gespeeld te hebben. Die missie in Chernobyl waar niemand meer woont en jij tegen een hele groep mensen de strijd aan moet gaan. En toen ging mijn fantasie iets te ver. Ik kreeg namelijk zo leuk verhaal in mijn hoofd waar je best wel een game kan van maken! In mijn verhaaltje neem ik deze drie mensen van mijn fantasie op, die tegen een terroristen moeten vechten die Nederland invallen.

Bommen vallen uit de lucht, ze ontploffen alle huizen. Onmiddellijk horen andere landen dit en proberen zoveel mogelijk overlevenden te redden. Maar alles gaat fout, want er komen meer terroristen ons mooie landje binnen. Alle helikopters die de overledenen zouden redden, worden neergehaald, behalve één. De helikopter ziet op zijn UAV nog drie overlevenden, onderduikend in een kelder. De helikopter landt om deze drie personen op te halen. Heel het huis ligt in puin, maar de soldaten zien een luik naar de kelder. Ze maken hem open en zien de drie personen bevend van angst, in de kelder zitten. De soldaten helpen hun eruit te komen en geven hun een geweer omdat er overal terroristen op de straat patrouilleren. Gelukkig hebben de soldaten genoeg wapens en overig materiaal. Net wanneer ze weer in de helikopter willen gaan, valt één van de soldaten neer. Iedereen draait zich om en zien opeens een sluipschutter op een hoog gebouw zitten. Uit de steegjes komen zes terroristen naar hun toe. Er ontstaat een vuurgevecht en de terroristen worden neergeschoten, maar de andere twee soldaten overleven het vuurgevecht niet. Er zit dus maar èèn ding op voor de drie overlevenden: wraak nemen op de grote bijeenkomst die er komt, en daar iedereen opblazen.

Op begeven moment zijn er zoveel terroristen dat elke plaats is bezet door terroristen die patrouilleren en zoeken naar overlevenden. Om bij de bijeenkomst iedereen op te blazen hebben ze een grote bom nodig. Zoals de bommen die de terroristen hadden gebruikt om het land over te nemen. De zoektocht naar de bergingplaats van de bommen begint. Nu de drie overlevenden de wapens gepakt hebben die ze nodig hebben, gaan ze op pad naar een kamp van de terroristen. Ze pakken dit slim aan en ze houden èèn van de drie als sluipschutter, en de andere twee sluipen naar het kamp. In een stealth achtige houding moorden ze iedereen, en wanneer iedereen buiten vermoord is gaan ze naar de kamer waar de kapitein van de basis zit en die weet waar de bergingplaats van de bommen is. De kapitein wordt in elkaar geslagen totdat hij vertelt waar de plaats is. Na hevig in elkaar geslagen te zijn, vertelt hij de plaats. Namelijk het grote,zwaarbeveiligde militaire kamp van het land.

Om dit militaire kamp te bereiken is er nog een lange weg voor de boeg. Want overal patrouilleren de terroristen. Alleen door ze allemaal uit te schakelen heb je een kans om daar te komen.

Hier even het stukje hoe het einde eruit moet gaan zien:

Nu de drie overlevenden de bom hebben, is het tijd om in de ondergrondse gangen de bom te plaatsen, veilig ontsnappen en dan de bom laten ontploffen zodat elke terrorist uit ons landje is.

Na de ondergrondse opening te hebben gevonden onder het grote plein in Amsterdam, moeten ze daar iedereen neerknallen om bij de plaats te komen. Door middel van een storing te maken, lukt het je de communicatie van de terroristen van de ondergrondse gangen naar de terroristen op het plein te storen zodat ze geen hulp kunnen roepen. Na hevige vuurgevechten ontsnap je naar een hoog gebouw waar je een goede uitzicht hebt op het grote plein. De bom ontploft en je bent gered van de terroristen.

Nu er geen mensen meer wonen in Nederland, komen mensen van het buitenland alles weer opbouwen en hier een nieuw bestaan te gaan leiden. En dat allemaal dankzij jouw.

Manier van missies: Door middel van veel sluipen of juist op mensen te storten, baan je een weg naar je doel. XD

Dit artikel delen

Over de auteur