1. Log van 24 maart 2008: wachten op Super Smash Bros. Brawl

Log van 24 maart 2008: wachten op Super Smash Bros. Brawl

De eerste beelden van Super Smash Bros. Brawl...

ik weet ze nog wel... het was in de tijd dat ik nog zat te twijfelen of ik wel een Wii wilden hebben.

Ik wist dat er wel aankomde toppers als Zelda, Metroid en Super Mario aankwamen. Maar ik vroeg me af of al dat gezwiep en gezwaai wel aan mij was besteed, immers het racen in Mario kart Double Dash, deed ik lekker lang uit op de bank, Wind sturen in Zelda: The Wind Waker deed ik lekker lang uit op de bank, met maten Super Smash-en..lang uit op de bank, het springen met Prince (of Persia!) deed ik ...tja...ook lekker lang uit op de bank...zou het dan wel leuk zijn om een WIi te kopen...immers het spel waar ik echt op wachtte: Zelda: Twilight Princes kwam ook op de Gamecube uit.

totdat ik bij me oma der verjaardag zat, me neefje vertelde me dat hij een vet filmpie hed gezien en ik die tog egt ff moest zien. dus ik oke...wij achter de pc van ons oma (een pc met windows 98, en een werkgeheugen waar een slak het nog van zou winnen...maar goed! ze heeft er wel 1 met der 73 jaren!) dus wij naar een of andere site, en hij zegt kijk dit: ik zie Pikachu, KIrby, Link en Mario op elkaar afrennen....(laden..haar internet verbinding was ook niet zo goed!;)) je ziet ze van GC stijl--> naar Wii stijl veranderen en de trane....(weer laden...) ...de tranen springen me in me ogen!!

ik keek me ogen uit het komende half uur, hoewel het filmpje zelf naar 5 minuten duurden! xD

het was duidelijk; ik moest de Wii wel hebben!! anders kon ik dit genot niet spelen!:O dus ik haal gelijk me pa erbij, leg hem de situatie uit, laat hem het filmpje zien en zegt: ''Jongen als jij dat ding zo graag wil....(JAA!!!:D).....moet je hem tog echt zelf kopen... (oo...) nou ja het mocht de pret niet drukken, ik mocht hem iig halen, wat al heel wat was aangezien me pa nogal sceptisch tegen al die nieuwe apparaten aankijkt (''over 4 jaar is er tog weer een nieuwe''...heeft ie wel gelijk in...maar dat zijn dan wel telkens 4 jaar!!)

maar goed na het filmpie van de nieuwe Super Smash wist het zeker! de Wii moet ik hebben

en nog geen maand later stond in me slaapkamertje te stralen, met Wii Sports en Zelda...en raad eens, nu ik eenmaal kan zwiepen weet ik niet meer anders!:P

het gevoel dat ik kreeg toen voor eht eerst me zwaard sloeg in Zelda TW, en met me racket een bal sloeg in Wii Tennis wist ik het:''Dit is het en niks anders'' en ik was dus zeer blij met me keuze voor de Wii. (ik moest ook wel, want zo opeen gegen monet toch de nieuwe Mario en Metroid willen spelen)

maar ja tijd ging voorbij en toen zag ik het berich van nieuwe site geopend: Super Smash Dojo

met wekelijk opdates, plaatjes en nieuwe characters...het wachten werd er niet leuker op...en die AMerikanen en Jappen kunnnen al helemaal los...terwijl ik nog steeds zit te wachten op het spel en ik het eindelijk in me knuisjes hebt!!

in de tussen tijd (duurt nog wel effies) stop ik nog even Super Smash Bros. Melee in me Wii, gamecube controllers erin...en dat verzacht de pijn wel ff....en gaat ik weer aan de slag met Bowser, Ganondorf en Captain Flacon maar (ik moet nog steeds) wachten voordat ik eindelijk aan de slag kan met Sonic, Pitt en (oke, oke... ik geef het toe:) Pokemon Trainer!

Groet Timm!

Dit artikel delen

Over de auteur