1. Uitbreiding op Joint Operations: Typhoon Rising

Uitbreiding op Joint Operations: Typhoon Rising

In november verschijnt de uitbreiding op Joint Operations: Typhoon Rising. In Joint Operations: Escalation heeft het conflict in Indonesië zich gespreidt over andere delen van Azië, waar de rebellen steun hebben gekregen in het oorlog tegen de Joint Ops.

Naast verschillende nieuwe locaties en nieuwe voertuigen bevat de uitbreiding 25 nieuwe maps, waaronder co-op missies en trainingen. Ook staan er nieuwe wapens tot je beschikking evenals een optionele 3rd person weapon view voor bepaalde voertuigen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Das leuk… behalve als ie voor de volle mep over de toonbank gaat.

 • Zal wel 40 eurie worden denk ik, wel leuk. Zijn die maps voor Novaworld of voor de singleplayer? Met dat 3rd person view heb je wel wat meer overzicht op wat er gebeurt dus dat is wle erg handig

 • ik wil een moter met gun!

 • Er komt iig een Aanvals-helikopter en een tank… Hopelijk nog meer voertuigen, een motor met geweer erop lijkt me ook erg leuk :). Nieuwe maps zijn altijd welkom ^^.

 • ejj bij het instaleren he van da spel moet hij dan zegge of je punkbuster er bij wil downlaoden ????  door punkbuster kan ik nie via internet da doen

  kan iemand mij helpen

  want ik heb punkbuster nie geinstaleert erbij  moet ik hem opnieuw instaleren???
 • Je kan hem appart installeren door op Install Punkbuster in het menu te kiezen :).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren