1. Leven gaat over rozen

Leven gaat over rozen

Eens in de zoveel tijd zie je wat je doet in je leven. Een helder moment waarop van alles duidelijk is voor jezelf.

Recht voor zijn raap ga je voor de dingen die je wilt in je leven. Mijn 3de jaar HBO zit er bijna op. Bijna klaar met stage. Ik kan me eindelijk gaan storten op mijn huisje (wat wel eens tijd werd) want dat gereis tussen mijn ouderlijk huis en mijn huis is niks.

Nu alles geregeld is kwa kosten posten, kwa aankleding, kan ik me verder storten op de inrichting van het huis. Geweldig, nu nog even zorgen dat ik voor mijn stage volgende week voldoende krijg en dan lekker rustig aan chillen *about fucking time" denk ik dan.

De gamekamer is bijna af! 3 tvs en al mijn consoles aangesloten staan (foto wordt later bij gevoegd).

Raar eigenlijk veel mensen zeggen altijd het leven gaat niet over rozen, maar voor mij gaan dingen even voor de wind. Mag ook wel eens zeg ik maar tegen mezelf. Opgelucht is denk ik het gevoel dat ik op dit moment heb. Misschien klopt er toch wel wat van die uitspraak van wie positief is ondervind positieve dingen.

"Dingdong" De deurbel gaat, ik naar beneden om de deur open te maken. Krijg ik een bos bloemen in mijn handen gedrukt van een courier. Er zat een kaartje aan met de tekst "Laten deze rozen je huidige leven reflecteren - Groet, Artour". Artour is een maatje van me die weet waar ik de afgelopen keihard voor geknokt heb en wilde de bloemen sturen als welkoms geschenkje voor het huis. Vreemd maar in zekere zin reflecteerde de rozen wat ik op dat moment voelde.

Of dat dit zo blijft who knows, enige dat ik nu weet is dat mijn leven op dit moment over rozen gaat!

Dit artikel delen

Over de auteur