1. Rockstein over: Fitna the Movie

Rockstein over: Fitna the Movie

WAARSCHUWING: Eigen mening, spellingsfouten en interpuncties allert!!! Verder wil ik niemand beledigen, ik spreek alleen over mijn eigen mening!

Het is jullie vast niet ontgaan: Fitna the Movie, de anti-Koran film, de anti moslim film. En aangezien ik hier momenteel niets beters te doen heb, dacht ik: Ik deel mijn gedachtes hier over :)

Laat ik gelijk uitkomen voor wat ik denk en waar ik mijn gedachte niet over zal veranderen tenzij iemand mij goeie argumenten geeft: Religie, of geloof is de fraude van de eeuw. Het is bedoeld om de bevolking te manipuleren tot het geloven van een grotere macht. Ik geloof niet in God. Ik geloof niet dat als ik ook maar één van de 10 dingen op een lijst fout doe ik eeuwig brand, leid en huil. Maar wat ik ook niet geloof is dat je jezelf kan zuiveren door je medemens af te slachten. Ik vindt de Koran niets meer dan een boek geschapen door dictatuur. Waarom anderen afslachten om jezelf te kunnen zuiveren. Wat hebben de joden ooit fout gedaan en hebben de Moslims dan nooit iets fout gedaan? Of zit ik nu helemaal fout?

De haat bij het Radicaal Islam is geschapen door het constant inwrijven van dezelfde dingen. Als je iets op vroege leeftijd bij iemand constant herhaald, gaat diegene dingen geloven. Kinderen worden bedrogen op vroege leeftijd zodat ze later onbewust tegen hun eigen kinderen liegen. Zo ontstaat er een haat voor een bepaald ras dat door een paar mensen ontstaan kan zijn. Voorbeeld hiervan? Hitler. Wat een verassing. Hij heeft de jodenhaat (voor zover ik weet) opgebracht in Duitsland en voor een groot bloedbad gezorgt. Ik begin te denken dat Islam er op begint te lijken. Vanwaar de haat? Wat hebben de Joden fout gedaan? Waarom afslachten?

Fitna verteld over moslims en Islam... maar zijn dit de werkelijke kanten van de Islam? Wilt de Koran ECHT dat jij de joden en niet gelovigen afslacht? Geloven mensen echt dat als zij doen wat Allah hun verteld dat zij zullen stijgen naar de hemel? Door mensen te VERMMOODEN!?

Licht me graag in als ik dingen fout beschrijf, of fout overbreng. Ik wil andtwoorden... en niets meer.

EDIT: Het is me uitgelegt: Fitna bespreekt de nogal extremistische kant van de islam. Bedankt voor ieder die dit uit wou leggen :)

Bedankt voor het lezen

Dit artikel delen

Over de auteur