1. Colin McRae Rally 2005

Colin McRae Rally 2005

Colin McRae Rally 2005 laat de speler weer achter het stuur van een rallywagen kruipen. In dit vijfde deel zijn er weer een paar nieuwigheden te vinden. Zo zal het spel een Career Challenge bevatten, samen met een online head-to-headmodus voor acht spelers. Zowel de Xbox als de PlayStation 2 versie zullen online gaan. De nieuwe Career Challenge zal meer dan twintig rallykampioenschappen bevatten, waaronder Challenges, Cups en SuperCups.

In meer dan 300 rally-races kunnen er auto's gekozen worden uit de series 4-wheel drive, 2-wheel drive, 4-wheel Classics, Super 2-wheel, Rear Wheel, Distinctive en 4x4 classics. Buiten de Career Challenge om is er onder andere ook nog de 4WD Championship.

De details zijn ook opgekrikt met een nieuwe camerastand vanuit de motorkap en een bijgewerkte camera van achter de auto, wat voor nog meer snelheid en sensatie zal zorgen. Daarnaast zijn ook de schademodellen verbeterd. Tijdens deze zevendaagse themaweek kun je op InsideGamer onder andere meedoen aan een prijsvraag, kijken we terug op de vorige delen en vellen we uiteindelijk ons oordeel over het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren