1. Verjaardag

Verjaardag

Ik was laats jarig en ik werd totaal verrast. Mijn vrienden kwamen binnen met een paasei!!. Ze stonden daar een beetje lachend te zingen, terwijl ik baalde, want ik verwachte een game.

Even later gaven ze mij nog een cadeau. Toen ik het had uitgepakt dacht ik bij mezelf: wat is dit?

Na een tijdje zag ik dat het een verrekt oude, lege accu was en weer baalde ik.

Toen zeiden ze: oke dit is je echte cadeau. Het cadeau was helemaal in zwart inpakpapier ingepakt en het had de vorm van een PSP game. Dus ik dacht: YES dit is mijn PSP game die ik zo graag wou.

Ik had van mijn verjaardag een PSP gekregen dus vroeg ik aan mijn vrienden of ze een PSP game wouden kopen. Net toen ik het wilden openmaken kwam mijn familie binnen. Wat een ongelukkige tijd!

Na 10 minuten was ik eindelijk klaar met felicitaties enzovoort en begon ik het inpakpapier van het cadeau open te scheuren. Wat ik zag was niet wat ik verwachte; het was een kraaltjesset. En weer baalde ik.

Toen zeiden ze: geen grappen meer, dit is je echte cadeau. Ik scheurde het inpakpapier eraf en zag dat er nog een hele laag tape overheen zat. O nee. Na een half uur (ja er zat een hele laag tape overheen) had ik de tape er eindelijk van af en ik wist niet wat ik zag. Een gaaf doosje waar ik mijn PSP in kon bewaren en...DE SIMS 2!!!. Ik zit daar diep teleurgesteld te luisteren hoe mijn vrienden vragen of ik het leuk vind. Niet dus!

Balen, balen en nog eens balen, maar na lang naar het doosje te zitten staren zag ik het. Het was de Sims 2 uitbreidingspakket en die zijn er helemaal niet voor de PSP. Dus ik doe het doosje open en ik zie een geweldige game: Ratchet & Clank: Size Matters (het hoesje van de Sims 2 werd natuurlijk weggegooid).

Dit artikel delen

Over de auteur