1. Nieuwe FBI waarschuwingen voor spellen

Nieuwe FBI waarschuwingen voor spellen

De FBI heeft een nieuwe waarschuwingstekst bedacht voor spellen om piraterij te voorkomen. We hebben ze allemaal wel gezien, die waarschuwingsteksten dat je geen spellen mag kopiëren of illegaal verspreiden. De FBI heeft in Amerika de tekst aangepast en zal stickers op de spelhoesjes plakken met de volgende tekst:

The unauthorized reproduction or distribution of this copyrighted work is illegal. Criminal copyright infringement, including infringement without monetary gain, is investigated by the FBI, and is punishable by up to five years in federal prison and a fine of $250,000.

Deze nieuwe regeling heeft ook gevolgen voor Europa. Interpol zal na aandringen van de FBI de tekst ook veranderen en de straffen verhogen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ben al bijna bang

 • wooo ja ik ook man :D damn gaat toch helemaal nergens over man en wtf heeft de fbi hiermee te maken :S

 • De FBI moet de piraterij bestrijden in opdracht van de Bush regering.

 • Als de FBI zich tegenwoordig met dit soort dingen bezig moet houden :S.

 • alsof bush geen spelletje speelt

 • Spellen kopieren is gewoon diefstal. Het is hetzelfde als je een spel in de winkel jat maar dat is iets lastiger hè? Ik vind het aan de ene kant maar net goed dat ze dit doen want het is tenslotte gewoon dieftsal. Maar aan de andere kant vind ik wel weer dat ze die prijzen omlaag mogen doen want dit loopt echt uit de hand. In Nederland kan je toch moeilijk opgepakt worden want hier zitten ze met het privacy recht. En Jazzmeistah je hoeft niet bang te zijn :) (stoere praat zeg) maar over een paar jaar gelden die regels ook in Nederland let maar op! en dan gaan ze ook veel meer controleren.

 • piraterij= internet terrorisme…..see the connection?

 • tuurlijk iron_maiden, ze hebben nu amper geld om uit hun kantoortje te komen maar over een paar jaar gaan ze alle deuren langs op zoek naar illegale software.  Misschien moeten sommige mensen wat beter hun huiswerk doen voordat ze met dergelijke uitspraken komen.

 • Hoezo amper geld om hun kantoortje uit te komen? Als Nederland dadelijk toesteming geeft aan de FBI om hier ook mensen te vervolgen voor piraterij (en dat hebben ze al een paar keer gedaan met andere zaken kijk maar naar het nieuws en niet naar dat sensatie nieuws van SBS of zo maar het echte nieuws van de NOS) dan praat je wel anders. Dit geld niet alleen voor Amerika maar voor de hele wereld. Ik zeg ook niet dat dit nu meteen gaat gebeuren maar ik denk dat ze over een paar jaar iets strenger worden. Mij maakt het toch niks uit want ik doe niet aan piraterij en als de piraten er zelf ook niets om geven waarom voer je deze discusie dan hè?  Misschien moeten sommige mensen wat beter hun huiswerk doen voordat ze met dergelijke uitspraken komen!

 • waarvoor is een brander gemaakt om te kopieren natuurlijk

  hadden ze maar geen brander moeten maken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren