1. Meer info Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII

Meer info Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII

Vorige week woensdag werd het bekend dat Square Enix bezig is met een nieuw Final Fantasy VII spel. Het is nu dan ook bekend geworden dat Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII de officiële naam zal worden voor het spel, dit werd bekend gemaakt op de Japanse website van Square Enix.

Wat nog meer bekend werd gemaakt is dat het spel zich drie jaar afspeelt na het einde van Final Fantasy VII. Wat zou betekenen dat het zich een jaar na de gebeurtenissen van de aankomende film Final Fantasy VII: Advent Children zal afspelen en tien jaar na het aankomende mobieletelefoon-spel Before Crisis: Final Fantasy VII. Over het verhaal is verder nog weinig bekend, behalve dat er een ondergrondse soldaten groepering en een aanval op een stad is en dat Vincent Valentine met beide te maken heeft.

Het is ook nog niet bevestigd of het spel een RPG zal worden of een actie titel in de stijl van Devil May Cry, zoals veel mensen denken. Op de aankomende Tokyo Game Show zullen we waarschijnlijk meer duidelijkheid krijgen rond de titel.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

  • Ik moet het nog zien of het wat wordt, als het namlijk geen rpg wordt is de kans groot dat het geen goed spel gaat worden, square kennende…    Final Fantasy moet een rpg blijven anders is het geen Final Fantasy meer.

  • Square kan zeker wel andere genres maken. Mijn favoriete Square spel is Einhander - een pure shoot 'em up. Maar toch lijkt me een rpg beter in de FF7 wereld passen. Een 'Vincent May Cry' bijvoorbeeld lijkt me ook niet alles.

  • Beetje oud nieuws vin je ook nie?

  • Ben benieuwd. Wie kan trouwens de tekst op het plaatje met Vincent vertalen? 8)

  • maar eeh waar blijft de remake van ff7, zou zeer welkom zijn op de psp bijvoorbeeld. ze mogen die wat mij betrefd schaamteloos poorten.

  • Wat een negatieve shit man. Terwijl er alleen nog maar wat screens uit zijn. Ik ben dol op devil may cry qua gameplay en dan vincent in de hoofdrol goed verhaal. Kan best wel wat worden. Maar goed afwachten maar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren