1. Mijn nieuwste creatie.

Mijn nieuwste creatie.

Misschien hebben jullie het wel gemerkt dat ik een week of twee wat minder actief was op InsideGamer. De grootste reden hiervoor is natuurlijk mijn recent gewonnen PC, waardoor ik één volledige week al mijn data aan het overbrengen was naar mijn nieuwe PC. De laatste tijd ben ik zelf erg bezig met monteren en dergelijke, en met zo'n nieuwe monsterbak leek het mij dan ook leuk om eens lekker een montage te maken. Zelf ben ik een grote Halo 3 fanaat en het leek me dan ook logisch om in het kader van Halo 3 een montage te maken. Echter geen headshot of stuck montage, nee. Ik had wat leukers in de planning staan.

Een paar vrienden en ik kwamen op een te gek idee, namen de James Bond serie en begonnen met opnames voor Master Chief 117 (uiteraard 117 in plaats van 007) en met mijn kennis van motion-graphics en dergelijke wist ik er wel een mooi brouwsel van te maken. Misschien overigens een cliché naam, maar we doen het er mee. Na het opslaan van de vele clips, monteren, geluid toevoegen en zelfs voice-recording zijn we nu dan eindelijk klaar met een eerste aflevering. En wat is nu een betere plek om mijn filmpje te laten zien dan op InsideGamer? Let echter wel op dat de kwaliteit wat minder is door het YouTube fenomeen. Game1 neemt video's tot maximaal 50 MB en helaas was deze video 58 MB. Ik weet dat de voice-acting misschien van lage kwaliteit is, en dat er andere fouten inzitten. Maar dit kwam mede doordat er tijdens de opnames veel werd gekloot. Na het zien van dit resultaat neemt iedereen het gelukkig wel serieus, wat hopelijk zal resulteren in een betere tweede aflevering. Maargoed, genoeg gepraat, bekijk de video hieronder en laat feedback achter :)

Ohja, en voor degene die geintereseerd zijn in nieuwe video-recensies van mij; wees niet getreurd, ik kan nu weer lekker aan de slag. Ik heb ook net Condemned 2 binnen van de MRvdM februari en zal daar onbetwijfeld een video-recensie van maken. Uiteraard sta ik ook altijd open voor een duo-recensie, dus klop gerust een keertje aan.

Dit artikel delen

Over de auteur