1. Drie nieuwe maps voor SOCOM II

Drie nieuwe maps voor SOCOM II

In een interview met IGN heeft ontwikkelaar Zip Interactive laten weten dat de Amerikaanse SOCOM II spelers binnenkort drie compleet nieuwe maps kunnen verwachten. De eerste map verschijnt eind oktober op een demo disc die geleverd zal worden bij de Amerikaanse versie van OPM. De map, genaamd "After Hours", zal via de demo disc te downloaden zijn naar de HDD.

De eerste map, "After Hours", komt uit de Koreaanse versie van SOCOM II en speelt zich ook in Korea af. In dit geval is het een Supression map die zich afspeelt in een stedelijke omgeving met een metrostation en kantoorgebouwen. Na "After Hours" kunnen de SOCOM II spelers nog twee nieuwe maps verwachten: "Liberation" (Escort) en "Last Bastion" (Breach).

Het is zeer onwaarschijnlijk dat deze maps ook beschikbaar zullen worden gesteld voor de Europese spelers. De HDD is namelijk niet uitgebracht in Europa.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • nu krijg je alleen een aantal problemen :|

  er zullen rooms zijn alleen voor de mensen met een update..

  en als straks de PStwo uit komt kun je je maps wel vergeten, althans als je dan niet op je oude ps2 blijft game :(  en kep wel een hd in mijn ps2 maar goed dan ondersteund de Euro versie die niet dat is zo wie zo balen..

  Socom2 blijft een geweldige game tho • Speel hem nooit meer (online) , altijd dat omslachtige gezeik met dat online van Sony .

  Socom2 blijft een geweldige game tho

 • joh mappen kan je ook gewoon opslaan op je memorycard. Dus misschien zit er nog een klein kansje in. Lekker boeiend voor mij is socom 2 voorbij lekker killzone zo gaan spelen heerlijkkk.

 • Hoe bedoel je ik ben blind voor de realiteit. Tering wat naief.  De map, genaamd "After Hours", zal via de demo disc te downloaden zijn naar de HDD.  Hier staat naar de HDD waar staat memunit.


 • jonge dat jij er nou geen verstand van heb kan ik ook niks aan doen. ER is een mogelijkheid om maps op te slaan naar je memorycard. Maar waarom zouden ze dat doen als je een HDD hebt ? Geen nut idd. Omdat in de EU toch die HDD nooit meer uitkomt, kunnen ze nog wel die maps geven om op je memorycard te gooien. Alleen is weer zonde van je memorycard dat is er zo klote aan. En daarom willen ze het ook niet doen. Maar jonge als jij allemaal denkt dat het niet waar is blijf je maar lekker naief

 • Hehe, is ut toch nog een voordeel dat ik destijds de us versie van socom 2heb gekocht…  @Vengeful: Volgens het interview zijn de maps idd max. 10 meg; dus 1,25 MB… In theorie zou je dus de 3 maps op de memory card kunnen bewaren, maar Socom 2 is toch niet geprogrammeerd om maps van je memory card te lezen? Dan hadden ze net zo goed die hdd optie weg kunnen laten.  En uit het interview blijkt dat het aan de programmeurs/tijdsdruk ligt dat downloadable content niet mogelijk is, dus dat heeft verder nix met $ony te maken. Ik heb overigens geen problemen met het hele online gebeuren op de ps2 hoor….


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren