1. (Afgestudeerd?) Student Communicatiesystemen gezocht -geen reclame-

(Afgestudeerd?) Student Communicatiesystemen gezocht -geen reclame-

Hallo, ik zit momenteel in het examenjaar van HAVO, en zoals men wel weet moet je daar LoB punten halen via verslagen. Die LoB verslagen moeten betrekking hebben op de opleiding(en) die je wilt gaan doen na de middelbare school.

Nu heb ik dus nog een paar LoB punten nodig, en ik had tegen mijn decaan gezegd dat ik iemand zou interviewen van mijn moeders werk, hij deed dezelfde opleiding als dat ik zou gaan doen, Communicatiesystemen. Helaas, hij blijkt een andere opleiding te hebben gedaan.

Nu bedenk ik me, de opleiding Communicatiesystemen is best populair bij gamend Nederland, en ik ben een lid van de grootste gaming site van Nederland, Insidegamer. Er zullen vast wel aardige jongens of meiden zijn die mij uit de brand willen helpen. =)

Ik heb nu mijn vragen voorbereid, maar nu heb ik nog iemand nodig om te interviewen. Nu vraag ik dus vriendelijk:

Is er iemand die de opleiding Communicatiesystemen volgd of heeft gevolgd en mij zou willen helpen? De vragen zijn niet moeilijk ofzo, gewoon wat feitjes over de opleiding. Ik zal de desbetreffende persoon een PM sturen met de vragenlijst (eigenlijk saai, deze methode), waarna hij (jij?) deze vragen het liefst zo uitgebreid mogelijk invult.

Dusss, nu vraag ik het alweer. Is er iemand die mij uit de brand wil helpen? Bij voorbaad dank.

Dit artikel delen

Over de auteur