1. Thoughts of the Mind

Thoughts of the Mind

Uh ja duh thoughts of the mind, whatelse did you expect you son of a baboon, thoughts from the thumb?

Naja nevermind hehe, ik ga gewoon wat typen omdat ik me verveel en omdat ik mezelf wijs heb gemaakt dat ik werkelijk veel interessants te melden heb. Ik heb besloten om al mijn weblogs heerlijk chaotisch te maken en gewoon schitterend te vertiefen, welkom in mijn doolhof van irrelevante gedachten en ideeën. Wanneer je je niet wilt wagen aan mijn kromme en totaal verknipte gedachten moet je nu gauw op het kruisje klikken om deze waanzin van je scherm te poetsen.

De laatste tijd word ik telkens gek van al het gezeik en gezeur om me heen, op het werk, thuis en tja weet ik veel. Mijn buren hebben een klacht ingediend bij de woningbouw voor geluidsoverlast, sjonge jonge, niet te zuinig. Wat een stelletje paranoïde vossen zin het ook. Ik maak fucking nooit lawaai. Ik vond ze altijd al zeikerds maar nu gun ik ze het daglicht niet eens meer. Het klinkt natuurlijk absurd radicaal en iedereen zal me voor gek en sadist verklaren. Goed het punt is nou eenmaal dat ik een held van de samenleving ben, men dient mij te eren, ik ben altijd zo vriendelijk en sociaal en dit krijg ik als dank een klap in je gezicht van de dokter die je verteld dat je kanker hebt.

Daarbij neigen de mensen op mijn werk ook nog wel eens om te zeuren, wtf catdograpedkittybeast opflikkeren ik kan geen sympathie opwekken voor deze aardvarkens. Ik werk me al genoeg uit de naad in die door god verlaten keet des onheil. De enige persoon voor wie ik daar mijn best nog wil doen is voor mijn teamleader, vrijwel de enige die z'n nek voor je uit steekt.

Fuck ik heb trouwens een zere nek, niet te zuinig. Als ik naar links kijk doet het pijn en niet omdat er dan meestal een gedrocht over straat loopt die je dan tegen de kop aan zit te staren waardoor je ziel gaat branden, maar gewoon werkelijke fysieke pijn.

Ok morgen ben ik dus vrij, jeej vrijheid blijheid Sven komt gelukkig nog even langs, dan kunnen we weer heroïsch praten over ons leven en over onze grote mate van heldhaftigheid in deze afzwakkende maatschappij die met de dag meer begint te lijken op The Empire waar Darth Vader de touwtjes in handen heeft.

WERK aaaah gekte en ongein. Wat een gedoe ey, soms word ik er wel gek van hoor. Ik moet eens iets anders gaan doen maar ik heb nergens zin in, dat mag ook geen verassing zijn. Ik vind niets leuk qua werk en opleiding, het boeit me niet ik vind het te saai. Bah het leven is gewoon een van te voren ingevuld formulier dat je moet ondertekenen. Als je wilt profiteren van de maatschappij moet je gewoon een slaaf worden van de maatschappij. Primitieve vrijheid bestaat niet meer. Aaaah vroeger the good ol' days. Geen geld of werkgevers, geen belasting gewoon zelf voor je eten zorgen en je zien te vermaken.

Soms heb ik het gevoel dat mijn duistere kant uit de hand loopt. The Dark side blijft gewoon verleidelijk, lekker heerlijk schijt hebben aan iedereen en gewoon domweg roepen dat de dark side sterker is. Maarja als iedereen bij de Dark Side komt word het er ook niet gezelliger op dus tja ik blijf maar gewoon een Jedi van de verloren tijd.

Hoewel het me wel vet lijkt om in het Darth Vader pak te zitten, dan moet je jezelf toch gewoon de ultieme pimp voelen, met een light saber straal je gewoon ownage uit no doubt. Als iemand dan een vette bek heeft kun je werkelijk de volgende reactie geven: "I find your lack of manners disturbing" vervolgens pwn je 'm dan met je lightsabre boem in z'n ballen, en dat doet pijn met een laser zwaard uit een galaxy far away.

En daarbij heeft Darth Vader gewoon gelijk. Als ik zo benadeeld was door die tyfus Jedi zou ik ook een hoop commotie schoppen in een zwart robot pak met een cape.

Okay whatever ik heb genoeg geblaat vannacht. Als je dit laatste woord nog leest heb je teveel interesse in domme onzin.

Dit artikel delen

Over de auteur