1. Meer missies voor Full Spectrum Warrior

Meer missies voor Full Spectrum Warrior

Pandemic en THQ kondigden aan van plan te zin om twee nieuwe levels vrij te geven voor Full Spectrum Warrior. Beide levels zullen te downloaden zijn via Xbox Live. De eerste nieuwe missie zal te downloaden zijn vanaf 4 oktober. Deze missie is een search and destroy missie die ongeveer twee uur na het einde van de laatste missie plaats vind.

De eerste update is getiteld Full Spectrum Warrior: Epilogue 1. De tweede missie zal ongeveer een maand later te downloaden zijn en Full Spectrum Warrior: Epilogue 2 heten. De twee nieuwe missies voor de Xbox zijn dezelfde extra missies die aan de PC versie zijn toegevoegd.

De eerste missie is gratis te downloaden, je hebt er alleen Xbox Live en Full Spectrum Warrior voor nodig. Het is nog niet zeker of de tweede missie ook gratis zal zijn. Beide missies zullen echter wel moeilijker worden dan de missies die al in het spel zelf zitten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • En gaat het hiet om gratis content of moet je er nog extra voor betalen ?

 • Dankje Mentalmars, heb het er even bijgezet.

 • De eerste is gratis  over de tweede zijn nog geen uitspraken  Maar dat staat ook in het stuke hier boven  quote:  De eerste missie is gratis te downloaden, je hebt er alleen Xbox Live en Full Spectrum Warrior voor nodig. Het is nog niet zeker of de tweede missie ook gratis zal zijn.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren