1. Waarom Final Fantasy VII geen remake moet krijgen...

Waarom Final Fantasy VII geen remake moet krijgen...

SPOILER ALERT

WAARSCHUWING!!!! DEZE LOG BEVAT SPOILERS OVER EEN GAME MET DE NAAM FINAL FANTASY VII. MOCHT JE DE GAME NOG NIET GESPEELD HEBBEN GELIEVE NIET VERDER TE LEZEN!!!!

Oke, een van de meest geliefde games van de laatste 10 jaar is om een of andere vreemde reden Final Fantasy VII. Oke, het was een erg mooie en ook zeer vermakelijke game, maar om nu een remake van de game te maken? Neuh, wat mij betreft niet, en wel om de volgende redenen:

-Final Fantasy VII moeheid

Ik ben compleet klaar met het verhaal eigenlijk. Alleen Crisis Core nog (waar ik zelfs een PSP voor ga aanschaffen) en dan weet ik het echt wel. Ik ben er nu eigenlijk al klaar mee, maar voor de compleetheid wil ik gewoon Crisis Core spelen, en dat weet S-E ook, slim bedacht dus. Toch schijnt de game erg goed te zijn, dus ik ben benieuwd. Maar verder is dit deel in de serie wel genoeg uitgemolken. Ik kan Aerith's Theme wel dromen, Caith Sith niet meer zien en de naam Yuffie krijg ik m'n strot niet meer uit. En krijgt een van de coolste karakters uit de game (Vincent Valentine) z'n eigen game, blijkt deze enorm tegen te vallen! Zonde!

-Aerith...

Jongens (en meisjes), ze is dood, hoor je me? DOOD! En niets veranderd daar iets aan, zelfs geen Action Replay code! Ze heeft een gat zo groot als een golfbal in haar borst dankzij badass Sephiroth, en geen potion of phoenix down helpt daar tegen. Ze is dood, live with it!

-Sephiroth

Waarom krijgt deze gast niet z'n eigen game? Ja, ik weet van de cheatcode op de PC-versie dat je met Sephi kan spelen, maar dat is het gewoon niet... Deze brute knakker had gewoon z'n eigen game moeten krijgen, simple as that!

-Final Fantasy VI

Een Final Fantasy VII remake is meteen belachelijk wanneer je deeltje VI speelt. Dat is nu een game die een mooie remake verdient! Die game had alles wat Final Fantasy VII had en meer, 2 voorbeelden:

-Meer personages, allen met een eigen verhaal

-Net zo'n goede, misschien wel betere soundtrack als deel VII

2 dingen die de game niet had en juist daarom een remake zou moeten krijgen is:

-Geen 3D, wat zou deze game COOL zijn in 3D, ik zeg het je!

-Exposure, hoe kan het dat iedereen de game over het hoofd blijft zien, ondanks de vele re-releases?

-Tifa

Iedereen blijft maar doorratelen over ghettochick Aerith, waarmee Tifa constant in de schaduw wordt gezet. Fok dat, Tifa rules! Zij laat zich tenminste niet lek prikken door Sephiroth, wijst Cloud de weg wanneer deze dat nodig heeft, en vecht met haar vuisten (in tegenstelling tot alle stoere kerels in de game). Men moet maar eens inzien dat Tifa minstens 50% van de game cool maakt! Daarom, geen remake van deel VII, maar een nieuwe game met Tifa in de hoofdrol!

Zomaar enkele persoonlijke gedachtes over Final Fantasy VII. Natuurlijk, als er een remake komt van deel VII, ben ik de eerste dwaas die de game moet hebben, zo'n hypocriete zak ben ik dan weer wel.

Dit artikel delen

Over de auteur