1. Mijn Xbox 360, 2005 - 2008 . RIP .

Mijn Xbox 360, 2005 - 2008 . RIP .

Een goede vriendin van mij is zojuist overleden, ik heb veel goede momenten gehad met mijn Xbox 360, het spelen van games, het kijken van films en het worden genoemd naar talloze soorten creatieve woorden voor homosexuelen en zwarte mensen op Xbox Live. Andere mensen zeiden dat het niet zou werken, ze zeiden dat de meeste Xbox 360s ziek zouden worden en zouden sterven binnen een paar maanden na ontmoeting. ''Dat zal mij niet gebeuren'', dacht ik, maar oh wat had ik het fout. Ik begon met het spelen van een demo van een of andere kut game, toen mijn Xbox 360 vastliep. Ik dacht dat ze de game gewoon niet leuk vond, maar toen stopte ik Bioshock erin, wat een game is die we allebij erg leuk vinden om te spelen, en toen liep ze weer vast. Ik liet haar een tijdje rusten, maar toen ik haar wakker kwam maken, lag ze daar gewoon. Drie rode lichtjes verschenen op haar gezicht. Ik wist dat het voorbij was.

Het is nooit iets makkelijks om te doen, maar ik belde Microsoft op om haar lichaam te laten verwijderen. De vrouw die de telefoon opnam zal ook wel overstuur zijn geweest, want ze had moeilijkheden met praten en verstaan tegen me. De straat waar ik in woon heet ''Veranda''. Ik vertelde haar de naam, en begon het te spellen. Ze stoort me na de eerste drie letters, ''Varada?'' ik ging door met spellen. ''Verandaar?'' Ik weet dat dit lastig is, mevrouw, maar laat me het alstublieft afmaken.

Nadat de details uitgewerkt waren, zegt ze ''Ik wil je nog één laatste vraag stellen'' Ze vraagt, maar ik zeg dat ik haar niet goed verstond. Ze herhaalt het in een officiële toon, ''Ben je Filipijns'' Um, nee. Dat ben ik niet. Waarna ik zeg ''Waa tee eff''. Eigenlijk niet, maar ik zou het wel hebben moeten zeggen.

Zij stuurden een kartonnen doodskist, en ik stuurde haar terug naar Microsoft. Ik weet dat ze een opgeknapte vervanging terug zullen sturen, maar het zal niet hetzelfde zijn. Het is OK, ik weet dat ze nu op een beter plek is. Ze is bij de almighty Bill Gates nu. Rest in peace, Xbox 360, rest in peace.

Gebaseerd op een log op Phronk.com

Dit artikel delen

Over de auteur