1. Midway komt met Fear and Respect

Midway komt met Fear and Respect

Midway heeft laten weten bezig te zijn met een nieuw spel genaamd Fear and Respect. Het zal een actie/avonturen spel worden waarin de speler in de huid van een gangster kruipt. Met een zomerse South Central als achtergrond zal de speler zich een weg door meerdere missies moeten schieten en vechten in een poging je gang bij te staan.

Volgens Midway zal er in Fear and Respect een soortgelijk systeem als in Star Wars: Knights of the Old Republic zitten waardoor spelers door keuzes tussen goed en kwaad een uniek karakter zullen aanmaken. Uiteindelijk zullen vijanden de speler met angst of respect benaderen.

In een poging de speler zich echt in South Central te laten begeven heeft Midway besloten samen te werken met regisseur John Singleton, bekend van onder andere BoyZ N Tha Hood en 2 Fast 2 Furious. BoyZ N Tha Hood speelt zich ook af in South Central, dus Singleton’s ervaringen kunnen prima van pas komen.De Amerikaanse lancering van Fear and Respect voor Xbox en Playstation 2 staat gepland voor zomer volgend jaar. Over een Europese lancering is nog niets bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • I'm wanna be a gangster!

  • ik hoop dat je ook eens mensen voor je kunt laten werken. Dat miste ik in Vice city, natuurlijk zou er dan weinig van een spel overblijven. Maar als je nou eens zoveel missie's kreeg dat je ze niet allemaal alleen af zou kunnen. Misschien kun je dan als je niet slaagt voor een missie of je heb er geen zin in (bv: de bescherm iemand missie's) hem uitbesteden aan je onderdanen. Alleen maakt dat dan wel een flinke aanslag op je virtuele portomonee.

    Gangster zijn is de nieuwe hype in videogame land nu hopen dat uit deze hype een paar lekkere games voorvloeien.

    Ik hou mijn oogje op Fear and Respect

  • Als je mensen kan neerknallen en Drive Byes kan doen lijkt het me wel strak. :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren