1. Gezonde concurrentie tussen NBA Live en ESPN NBA

Gezonde concurrentie tussen NBA Live en ESPN NBA

NBA Live 2005 heeft vandaag de gouden status behaald en is klaar voor massaproductie. Electronic Arts heeft ook laten weten dat het spel in Amerika een week vervroegd is. Oorspronkelijk stonden NBA Live 2005 en ESPN NBA 2k5 voor 5 oktober maar EA's titel staat nu gepland voor 28 september.

Blijkbaar voelt Electronic Arts de hete adem van de ESPN serie in hun nek. De ESPN titels NHL 2K5 en NFL 2K5 zijn voor slechts $20,- in de Verenigde Staten te koop en beide titels waren drie weken eerder op de markt dan EA's titels.

Om beter te concurreren met ESPN NBA 2k5 heeft Electronic Arts ook de prijs van NBA Live 2005 verlaagd in Amerika. In plaats van $50,- zal het spel nog maar $40,- kosten.

Als laatste zal Electronic Arts ook nog een speciale actie houden rond de EA Sports serie. Als men twee spellen in Amerika koopt, krijgt men het derde spel gratis. Of deze plannen ook in Europa uitgevoerd gaan worden, is nog niet onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • wel kewl, heb nog nooit ESPN gespeeld, maar ik wil het wel eens proberen.

  • wordt espn nba hier ook 20 euro?

  • zeker leuke acte 3 voor de prijs van 2. Dat word dan Fifa, NBA en Tigerwoods of Madden. Maar ja zal wel niet naar europa komen :(

  • @correctie333 (62.234.157.162):    Is nog niet bekend of deze plannen naar Europa toe komen. Wat er allemaal staat geldt allemaal voor Amerika.

  • Waarschijnlijk komt ESPN niet naar Europa. En het is niet zeker of het dan wel 30 euro wordt. En is het dus ook niet zeker of NBA Live goedkoper is. Basketbal is natuurlijk veel groter in de States dan hier, dus het is minder interessant om zulke marktspelletjes in Europa te spelen.    Ik wacht eerst de reviews van de grote Amerikaanse sites af, weeg dan de online recensies erbij af, en hoop dan dat ik uit zowel ESPN als NBA Live een keus kan maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren