1. Mortal Kombat versus DC Universe

Mortal Kombat versus DC Universe

Het hoge woord is eruit Mortal Kombat 8 wordt Mortal Kombat versys DC Universe. De eerste personages zijn al bevestigt Scorpion, Sub Zero, Superman en Batman. In mijn laatste weblog had ik het al over Mortal Kombat en mijn vermoedens worden nu toch wel bevestigd. Ed Boon en zijn mannen hebben het nou helemaal voor elkaar om het laatste beetje hoop op een goede Mortal Kombat in de grond te boren.

De fans die hier niet zoveel zijn maar in de VS wel zijn dan ook behoorlijk geschrokken hoe wil je dit combineren. Dit viel eigenlijk al niet te combineren en dat was hun dan wel opgevallen dus we krijgen geen stage fatality's en geen finishers alleen een soort van super combo's die je op het einde kan gebruiken. Hierdoor verliest Mortal Kombat dan gewoon helemaal zijn indentiteit en gaat het nu alleen nog maar om de verkoop. Want DC universe personages bewijsen steeds maar weer als ze op een game hoesje staan goed te verkopen.

Ik ga weer lekker bezig met Fatal Fury spelen en laat voortaan Mortal Kombat links liggen het was al achteruit gegaan met de serie, maar dit is gewoon het einde van Mortal Kombat.

Dit artikel delen

Over de auteur