1. Captain Falcon Madness!

Captain Falcon Madness!

Wie kent hem niet? Captain Falcon. Je weet wel. het boegbeeld voor vele nintendo gamers. Hij is wereldberoemd dankzij zijn legendarische "FALCON PUNCH !?". Mijn 4de blog alweer, is een eerbetoon aan mijn grote nintendo voorbeeld: Captain Falcon.

Onze blauwe held, in zijn veel te strakke kleren. Dat is hem, Captain Falcon. Hij staat vooral bekend om zijn grote rol in nintendo's F-Zero serie. Maar hij komt terug. En wel in Super Smash Bros Brawl, dé nieuwste aanwinst van Nintendo.

Ik heb vandaag voor het eerst SSBB gespeeld bij een vriend. Hij had de amerikaanse versie die hij met een freeloader kon afspelen. Ik was helemaal verliefd. Er waren barstensvol te gekke characters. Toch koos ik voor mijn liefhebbende Captain Falcon. Mijn vriend koos echter King Dedede. Ook hij is een vet poppetje, maar dit is toch echt een eerbetoon aan Captain Falcon.

Ons eerste partijtje was begonnen. Als verwacht verloor ik zowat alles. Maarja, ik zei maar dat het kwam omdat hij het spel al 2 dagen kon spelen. Na uren te hebben genoten van SSBB zat het avontuur erop. ´s Avonds, nagenietend in mijn bed, viel ik in slaap.

Captain Falcon, bedankt voor alles!

En dat we je nog vaak terug mogen zien!

Dit artikel delen

Over de auteur