1. TGS: Meer info Shenmue Online

TGS: Meer info Shenmue Online

Shenmue Online wist vorige maand menig persoon te verassen. Vandaag verschenen de eerste in-game beelden. Sega wist ook te melden dat Shenmue Online zich vooral op de Aziatische markt zal gaan richten.

Op het nieuwe beeldmateriaal is de zien dat Shenmue Online zich ook in China zal afspelen. Volgens Yu Suzuki zal het spel klassieke MMORPG gimmicks bevatten maar dit gecombineerd met een goed ontwikkeld gevechtssysteem. De bètatest zal in november beginnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • ok lelijk spel :\

 • ziet er niet uit:P

 • echt stom dat ze niet gewoon een deel 3 maken, zou veel leuker zijn. Dit is nu echt lelijk en het ziet er ook niet heel leuk uit.

 • wel erg slechte grafics en dat is al zekker geen dreamcast kwaliteit want die tovert wel betere grafics. moet wel zeggen dat de caracters er erg leuk uit zien en zekker een bepaalde aziatische sfeer oproepen en die beelden van (volgens mij) 4 augustus dat die er ongeloofelijk goed uitzien. hopelijk dat er voor deze generatie of de de volgende generatie consoles een vervolg komt van shenmue. wisten jullie eigenlijk dat shenmue 1 maar 1 deel bevat maar dat deel 2 een stuk of drie/vier delen van het verhaal bevat en dat er een level die zich afspeelt op de boot uit deel 2 is gehaald. effe leuke weetjes, je weet wel info delen met elkaar…

 • @Tja_Lunatic

  Nee dit is niet voor de Dreamcast, en overigens heb je zker nog nooit shenmue op de Dreamcast gezien of gespeeld, want dan wist je wel beter.

  Ook staat er hierzo Shenmue online voor de PC.

  En wie zegt dat dit geen goed project is?

  De graphics kan nog veel aan gebeuren, en die zien er bij meer games niet super uit, dan hebben ze wat te cancellen.


 • :(

  Zonde van het geld dit. Hadden ze liever deel 3 kunnen maken.

 • ik wil deel 3….

 • Het ziet er inderdaad niet al te best uit maar Ik koop hem sowieso wel (importeer em wel ergens vandaan).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren