1. TGS: Square Enix komt met party-spel

TGS: Square Enix komt met party-spel

Square Enix werkt aan een party-spel getiteld Dragon Quest & Final Fantasy: Itadaki Street Special. De eerste screenshots zijn ook vrijgegeven.

Op de beelden zijn enkele karakters te zien uit de Dragon Quest en Final Fantasy spellen. De rest van de screenshots kun je op de productpagina bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Nooouwwwww op de ps2 :( waarom niet op xbox…. tja…. idd square enix is voor ps2… maja… we zullen zien

 • cool

 • de grap vind ik nog wel dat iedereen loopt te zeiken op nintendo dat ze ideen kopieren en nu komt een mario party kloon naar de ps2 en hoor je niemand er over.

 • Tsja, Square Enix is weer op de commercieele tour. Maar in tegenstelling tot een hoop andere ideeen lijkt me dit wel lachen.

 • … idd ja, nintendo kopieert juist niks… microsoft is de meester in kopieeren van iedeeen….

  nintendo is juist de meester in originaliteit ! :D  trouwens, deze game lijkt me wel ok, maar ik denk niet dat ze het niveau van mario party gaan halen… al ben ik een grote final fantasy fan…

 • Dit lijkt me wel leuk voor de ps2.  Lil.flippp (80.56.120.208)

  wat een dombo's zijn jullie man nintendo en origneel ahah laat me niet lachen 10 jaar geleden was nintendo orgineel

  maar hoeveel mario's spellen zijn er al geweest? stuk of 20?

  hoeveel zelda's zijn er geweest?  Er bestaat een groot verschil tussen orginaliteit en kopieren.

  Nintendo heeft (nog) niet egt gekopieerd maar orgineel zijn ze ook niet met zelda en mario (2 geweldige franches). Okè, de x-box heeft niet de meeste spellen van de grond af aan gebouwd, maar de games die exclusief voor de x-box zijn zijn wel hele goede games. Dat de ps2 ook wat kopieerd is niet erg in dit geval voor ps2-bezitters zonder cube. Hebben zij ook wat lol tog?


 • ja hoor aim king wat nou microsoft kopieeert. wel eens van xbox live gehoord wel een stuk beter dan sony's online server en wat dacht je van spellen als blinx (erg origineel met die tijdsveranderingen dus prince of persia copieerd van dit spel), halo, project gotham racing (echt geen cloon van gt 4) en moet ik verder gaan. touwens voordat je mij een vanboy noem heb ik al een antwoord klaar staan ik heb namelijk alee drie de spelcomputers dus een x-box,gamecube en een playstation 2. Verder zelfs nog een dreamcast, een console die erg wordt ondergewaardeerd, een gameboy advance en een n-gage. dus een fanboy (stomme benaming maar ja) ben ik zekker niet bij mij gaat het om de games en lekker online spelen is zekker een pluspunt en dat heeft microsoft als beste voor elkaar. nintendo heeft mario en zelda(al hoop ik niet dat ze proberen met uiteindelijk mario party 10 te komen en zelda nr 30 te komen maar ook eenslef durven te hebben en met nieuwe dinen te komen en sonny heeft zijn eigen studios die met goede games komen zoals de originele ico enz….

 • zit toch niet zo te zeuren van wie er nou kopieert :S  Ontopic: ziet er wel extreem kewl uit! :D

 • @ mindgame… ik weet niet hoor, maar blinx heeft dat tijdreizen juist van de zelda serie gejat… niet echt origineel dus (oftewel, gekopieerd), en GT4 is VEEL beter en leuker dan Project Gothem, en ja ik heb ook alle 3 de spelcomputers… mijn bro heeft de Xbox dan, maar ik ben er niet zo'n fan van!  en die dombo's die zeiken dat er zoveel mario spellen zijn, dat het daarom dus niet origineel is…. ik weet niet hoor… maar Mario is HET 'logo' van Nintendo… logisch dat daar zoveel games van uitkomen! en alle Mario Games zijn origineel, ze worden alleen op elke nieuwe console in een nieuw jasje gestoken enz…  En voor Zelda geld hetzelfde, het is echt iets van nintendo, logisch dat ze daarvan meerdere spellen maken telkens…. tss, wie is er nou DOM! :P  tuurlijk heb ik van Xbox live gehoord, nog nooit zoiets KUTS meegemaakt! welke gestoorde gaat er nou maandelijks betalen om een paar 'vaak' debiele online onderdelen van een game te spelen! en noem niet de game Halo (2), want die kan ik half jaartje later gratis via de pc online spelen!!! of heb je nog nooit van online games op de pc gehoord?? of betaal je liever om online te spelen??? :P

  (ja ADSL etc. betaal je ook, maar ff niet zo bijdehand graag!)  nu weer ON-TOPIC… :P • Als het maar beter is dan mario party en crash bash (niet dat die niet leuk waren).

 • @Priest (212.142.33.102)

  Ik vind juist niet dat nintendo kopieert maar er lopen vaak van die fanboys te janken dat nintendo alle iedeen van sony etc kopieert. Ik bedoelde eigenlijk te zeggen tegen de sony fanboys dat ze nu eens goed kunnen zien op welke console nou veel klonen van games uit komen.

 • Goed nieuws :]

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren