1. lezing over games

lezing over games

Het is weer zover... we moeten naar de buurvrouw. Waarom dat zo erg is ? Haar zoon die advocaat is komt langs met een vriend. Deze vriend is dik heeft een een zwarte bril met rechthoekige glazen en lijkt op Comic book guy uit the simpsons. De vriend die Dave heet houdt lezingen en deze keer was het onderwerp : Games . Dus gisteren om 12 uur 's middags

stonden we daar voor de deur van de buurvrouw en deed ze open met de woorden : Oh, ben jij er weer bij ? En ze keek me aan met haar verimpelde gezicht en ik vroeg me af of ze al van anti-rimpelcreme gehoord had. Eenmaal we daar zaten vertelde de buurvrouw dat er op de tv op de zender één (ik woon in Belgie) een proggrama was dat Volt heet en dat het daarin ook over games ging die avond. 2 cakejes later kwam Dave eindelijk binnen. Na een hele tijd bezig te zijn over wat games zijn en waar ze voor dienen kwam hij bij de Wii en over het feit dat de Wii fit volgens hem geen nut heeft net zoals GTA een verschrikkelijk slecht racespel is. Racespel !!!! Ik zeg hem dat GTA geen racegame is waarop hij zegt : nou er komt auto in,Grand theft auto dus is het een racespel ! Ik kijk hem aan en vraag dus hoe hij dat weet. " Ik deed onderzoek." zegt hij waarop hij ook vertelt dat hij een trauma overhield aan games als Wii fit ( bewegen is nooit zijn ding geweest) en hij vertelde dat zijn broer altijd Duke Nukem speelde hij vond er niks aan wat wie speelt er nu met een eend ? Ik moest me echt inhouden want het was hilarisch en toen liet hij ons een geweldadige game zien : Daxter. Waarom ? Omdat die rat insecten vernietigt. Ten eerste is Daxter geen rat en zo geweldadig is die game ook niet.Na wat gelul over de PS3 was het eindelijk voorbij. En mijn ouders zijn het nu al vergeten maar ik dus niet.

Oke ik heb er niks op tegen tegen een lezing over games ofzo maar je moet weten waarover je spreekt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Vinto Hey, Welkom op mijn profiel, even voorstellen : Ik ben Maaike ik woon in Belgie en loop nog niet zo lang rond op deze wereldbol.