1. Virtua Fighter: Final Tuned aangekondigd

Virtua Fighter: Final Tuned aangekondigd

Virtua Fighter: Final Tuned belooft een nieuwe uitdaging te worden. Met nieuwe missies, plaatsen en bewegingen. Ook zal er een nieuw waarderingssysteem zijn en zul je bepaalden objecten moeten gaan verzamelen.

Het klinkt dus veel belovend, nu nog hopen dat Sega dit allemaal kan waarmaken. Sega heeft de aankondiging voorzien van drie veelbelovende plaatjes. Het is de bedoeling dat Virtua Figther: Final Tuned deze zomer nog in de Japanse winkels ligt. Wij zullen er dus nog wel een tijd op moeten wachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • lijkt me wel een vet spel :D

 • Mij ook wel , alleen denk ik dat Akira een moord doet voor deze game .

 • Ziet er cool uit.

  Nu moet Namco ook even opschieten met hun Tekken 5.

 • Begint beetje uitmelking worden, dit is al de derde Virtua Fighter 4

 • ….de witte motor.  Hopelijk biedt deze versie iets totaal nieuws.

 • Weer een virtua fighter die aankomt. Waar blijft Namco met zijn Tekken serie's.

 • Geweldig dit, maar dit gaat om arcade. Dus geen console. En uitmelken? Dit is niet uitmelken, dit is gewoon een nieuwere versie waar de echte fans op wachten. En er zijn veel fans in Japan. Ik hoop natuurlijk dat ie een console poort krijgt, maar dat verwacht ik niet. En dit is niet de derde Virtua Fighter 4. Je hebt er meer, de een beter dan de andere. Maar hier draait het om, het spel steeds verder te tunen tot de balans perfect is. En dit is gewoon weer een stap. Alleen is de stap groter dan de andere stappen, met uitzondering van Evolution. Dit is geen melken, dit is luisteren naar de fans.

 • Lightz: melkWat meer een je reacties toevoegen, zulke reacties worden hier niet gewaardeerd

 • Zelfde game in een nieuw jasje is altijd uitmelken.. of het nu een goed of een slechte game is. Dit is de derde versie van dezelfde game. Dat heet uitmelken. In dit geval is het niet erg omdat VF4 gewoon een erg goede game was en er zoals Akira zegt genoeg fans zijn die deze game zo snel mogelijk in hun armen willen sluiten..  Want wat is uitmelken anders? slechte vervolgen maken? Uitmelken is gewoon doordraven op hetzelfde concept. In het geval van EA sports is dit negatief maar bij games als bijv. VF is dit niet zo heel erg. Tenzij ze het echt gaan overdrijven maar daar ga ik niet vanuit.  Er zijn wel meerdere goede games die uitgemelkt worden maar waar niemand overzeurd.. Gran Turismo bijvoorbeeld.. Deel 3 was gewoon deel 2 met betere graphics. Niemand zeurt daarover want het blijft toch de beste racer :) Iets vergelijkbaars geld voor VF :)


 • Nope. Dit is gewoon niet uitmelken. AM2 tuned graag hun games, ze maken het beter. Dit is iets heel anders dan FIFA ofzo. Virtua Fighter is een spel voor competitie. Niet gewoon voor "fun" (ookal kan dat ook). Dit spel is voor de mensen die Virtua Fighter spelen om daar ook goed in te worden en niet voor mensen die het alleen spelen voor fun. En dit is een arcade game, geen console game. Dus niet uitmelken.

 • -

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren