1. Ik heb geen naam...

Ik heb geen naam...

Examens staan alweer bijna voor de deur, en telkens wordt ik er aan herrinerd door een o zo aardige moeder, die om het uur vraagt 'doe je nog wat aan je examens?'. Ze bedoelt het vast heel goed, maar het is zo irritant, niet normaal gewoon.

Maar na mijn examens, ik ga ervan uit dat ik ze haal, wat dan? Ik zat nog te twijfelen, maar na een vrij gare meeloopdag heb ik gekozen om informatica te doen. Niet dat dat zo boeiend is voor wat ik probeer te vertellen, maar het is maar dat je het weet. ;-)

Dus ik geef me op via studielink, mijn gegevens worden automatisch doorgegeven aan de Informatie Beheer Groep uit Groningen (dit is op 22 april), en krijg een bevestigingsbrief via de post van de IB Groep. Ik controleer alles netjes, en merk op een gegeven moment een vreselijk iets. Ik heb volgens de IB Groep geen naam!

Dus ik nog maar eens de brief doorkijken, voor het geval dat ik ergens overheen heb gelezen en zie ik dat ik wijzigingen kan aanbrengen via studielink. Dus ik ga dus naar studielink, en zie daar tot mijn grote verbazing dat ik daar wel een naam heb. Met andere woorden: IB Groep, en alleen IB Groep, ziet mij als een Nobody, een persoon die geen naam waardig is. Ik voel mij diep, maar dan ook diep beledigd, en dat zullen ze komende maandag ook in een klachtentelefoontje/klachtenbrief goed merken. Stomme rot-IB Groep...

Dit artikel delen

Over de auteur